Libnet.ro
UNICEF

20:45

Deputatul Bacalbasa, dupa ce a fost imbrancit: E o forma soft de terorism urban. Azi pe holurile Parlamentului erau unii ca maimutele (VIDEO)

B1 B1,
Deputatul Bacalbasa, dupa ce a fost imbrancit: E o forma soft de terorism urban. Azi pe holurile Parlamentului erau unii ca maimutele (VIDEO)

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a numit protestarii de miercuri din Parlament drep niste maimute si a afirmat despre cei care l-au impins in Parcul Izvor cand a plecat din Parlament ca practica o forma soft. continuă pe B1

PSD-istul Bacalbasa, dupa contactul cu protestatarii: E o forma soft de terorism urban. Azi pe holurile Parlamentului erau unii ca maimutele

Urmarit si huiduit de protestatari prin Parcul Izvor, deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a afirmat ca asemenea gesturi reprezinta o forma soft de terorism urban organizata de profesionisti. Cat ii priveste pe protestatarii de pe holurile Parlamentului, Bacalbasa i-a numit maimute.

Imagini incredibile langa Parlament. Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost agresat - VIDEO

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost bruscat, miercuri, de catre protestarii care se aflau in fata Palatului Parlamentului, acesta avand nevoie de protectia jandarmilor prezenti la manifestare, pentru a traversa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )