Libnet.ro
UNICEF

05:15

Deputatul Catalin Radulescu, scandal in Capitala cand a fost oprit dupa ce ar fi trecut pe rosu

Hotnews Hotnews,
 Deputatul Catalin Radulescu, scandal in Capitala cand a fost oprit dupa ce ar fi trecut pe rosu

Deputatul Catalin Radulescu a facut scandal, miercuri seara, dupa ce ar fi fost prins trecand cu masina pe rosu, in Capitala. Politistii au pus o autospeciala in fata lui, insa Radulescu a continuat scandalul. Politicianul a negat incidentul si a spus ca politistii ii sunt prieteni. continuă pe Hotnews

UPDATE Catalin Radulescu, scandal-monstru in trafic: Deputatul Mitraliera a trecut pe rosu, apoi a fugit de Politie. Ce explicatie halucinanta a avut pentru gestul sau Precizarile Brigazii Rutiere (VIDEO)

UPDATE:Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere Bucuresti, Claudiu Costea, a declarat la Digi24, ca Radulescu nu a trecut pe rosu si nici macar pe galben, ci a fost vorba despre un control de.

Deputatul AKM, implicat intr-un incident in trafic. De ce n-a oprit la solicitarea agentilor. Explicatia Brigazii Rutiere a Capitalei VIDEO

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost implicat miercuri seara intr-un incident la un punct de control al politiei rutiere dupa ce nu a oprit cand agentiii i-au solicitat acest lucru. Mediafax, care a obtinut o filmare de la fata locului, a relatat ca deputatul ar fi trecut pe rosu. Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere Bucuresti, Claudiu Costea, a declarat la Digi24 ca Radulescu a vrut sa evite un jurnalist.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )