Libnet.ro
UNICEF

10:15

Deputatul Catalin Radulescu: Tudose sa plece daca nu vrea sa faca cum hotaraste partidul

Antena3 Antena3,
Deputatul Catalin Radulescu: Tudose sa plece daca nu vrea sa faca cum hotaraste partidul

Deputatul Catalin Radulescu, cel supranumit deputatul-mitraliera dupa ce a declarat ca are mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou pe protestari, sustine. continuă pe Antena3

Catalin Radulescu, atac la adresa lui Mihai Tudose: Daca in partid se hotaraste intr-un anumit fel, te supui. Nu-ti convine, indiferent daca esti premier, iti dai demisia(VIDEO)

Deputatul Catalin Radulescu a lansat luni un atac extrem de dur la adresa premierului Mihai Tudose, sustinand ca cine nu se supune directiei impuse de partid ar trebui sa-si dea demisia. Catalin.

Catalin Radulescu: Sa-mi dea premierul si ministrul de Interne un exemplu in lume in care cineva ocupa o piata luni de zile. Daca nu, inseamna ca nu si-au facut datoria / Deputatul PSD cere demisia sefului Jandarmeriei

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, la Parlament, ca vrea ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, sa ii dea macar un exemplu de tara in care cineva ocupa o piata luni de zile, in caz contrar insemnand ca ei nu si-au facut datoria. El a mai spus ca va cere demisia sefului Jandarmeriei, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )