Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deputatul Florin Roman, unul dintre cei mai vocali critici ai PSD, a demisionat din functia de vicepresedinte PNL. Care este motivul retragerii

Adevărul Adevărul,
Deputatul Florin Roman, unul dintre cei mai vocali critici ai PSD, a demisionat din functia de vicepresedinte PNL. Care este motivul retragerii

Deputatul Florin Roman si-a anuntat demisia din functia de vicepresedinte al Partidului National Liberal. Anuntul a fost facut pe pagina de facebook. Acesta nu precizeaza motivul rupturii de la conducerea partidului ci doar a dat de inteles ca nu ii erau luate in seama opiniile. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp.

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis (VIDEO)

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp.

Unul dintre cei mai talentati tineri actori s-a stins din viata. Avea doar 20 de ani

Actorul Jackson Odell, cunoscut pentru rolul sau in serialul The Goldbergs, a murit. Avea doar 20 de ani. Odell a fost gasit mort in locuinta sa din California, au confirmat surse din politie pentru.

Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, luni, ca a demisionat din functia de vicepresedinte al formatiunii, afirmand ca, atunci cand incepi sa constati ca, dupa multa munca si efort, parerea ta este.

Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa dispute legate de votul la Codul Administrativ

Vicepresedintele PNL Florin Roman a demisionat din functie, dupa o sedinta a Biroului executiv national marcata de dispute legate de modul in care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ care urmeaza sa intre luni in dezbaterea Senatului.

Tensiuni n PNL pe tema Codului Administrativ. Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa ce conducerea partidului a decis sa nu sustina proiectul PSD

Vicepresedintele PNL Florin Roman a demisionat din functie, dupa o sedinta a Biroului executiv national marcata de dispute legate de modul in care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ. Proiectul PSD urmeaza sa intre luni in dezbaterea Senatului.

Unul din cei sapte violatori de la Vaslui, eliberat conditionat: Acesta a profitat de legea recursului compensatoriu initiata de Tudorel Toader

Primul dintre cei sapte violatori din Vaslui care a ingrozit Romania in 2015 a fost eliberat conditionat. Este vorba despre Alin-Dumitru Rotaru, tanarul care a fost condamnat la 6 ani si 4 luni inchisoare,.

n luna mai au fost nregistrate 57 de zboruri anulate si 116 zboruri ntrziate pe aeroporturile din Romnia

In luna mai 2018 au fost inregistrate 57 de zboruri anulate si 116 zboruri intarziate pe aeroporturile din Romania, conform analizei efectuate de compania olandeza FlightClaim. ro, unul dintre cei mai importanti jucatori din Europa in ceea ce priveste obtinerea de compensatii pentru pasagerii companiilor aeriene. Companiile aeriene care au avut curse cu probleme sunt predominant companiile low-cost, precum Ryanair, Wizz Air si Blue Air.

A murit Dumitru Grumazescu, cel mai important colectionar al operelor lui Mihai Eminescu din Romania

O figura legendara a Iasiului a incetat din viata vineri, 8 iunie. Dumitru Grumazescu era unul dintre cei mai cunoscuti anticari din tara si cel mai important colectionar al operelor lui Mihai Eminescu.

Diabetul, tulburare grava a metabolismului. Care este cel mai mare factor de risc

Medicul Simona Carniciu a vorbit la emisiunea Dar si Har despre unul dintre cei mai importanti factori de risc. Genetica este prima speta pe care doctorii o iau in considerare la pacienti. Nu putem sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )