Libnet.ro
UNICEF

20:00

Deputatul Marius Sorin Bota: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

România Liberă România Liberă,
Deputatul Marius Sorin Bota: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

Deputatul Marius Sorin Bota considera ca PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent . continuă pe România Liberă

MARIUS BOTA: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

Deputatul Marius Bota, exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, a ransmis, duminica, faptul ca majoritatea era oricum pierduta, iar PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent. Abia dupa ce se va face curatenie in interior, PSD va redeveni un partid credibil, a mai transmis Bota, care a precizat ca reprezinta interesele oamenilor care l-au votat nu interese meschine.

Deputat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura: M-am exprimat impotriva unei conduceri toxice pentru partid si tara. PSD se indreapta spre un dezastru

Deputatul Marius Sorin Bota, considerat tradator si exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura, sustine ca, la cum se desfasoara lucrurile in prezent, PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent.

Deputat PSD care a votat motiunea: La cum se desfasoara lucrurile in prezent, PSD se indreapta spre un dezastru

Marius Sorin Bota, deputat PSD care a votat la motiunea de cenzura, considera ca nu votul sau a dus la caderea Guvernului si ca majoritatea in Parlament era oricum pierduta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )