Libnet.ro
UNICEF

21:15

Deputatul Nini Sapunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul de la Transporturi

B1 B1,
Deputatul Nini Sapunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul de la Transporturi

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost. continuă pe B1

Cine este Nini Sapunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul Transporturilor

Deputatul PNL Nini Sapunaru, propunerea presedintelui Crin Antonescu pentru Ministerul Transporturilor, are 50 de ani si este la al patrulea mandat de deputat. A absolvit in 2000 Academia de Studii Economice.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL la Ministerul Transporturilor.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta. Am fost sunat si am fost intrebat daca as accepta nominalizarea pentru functia de ministru al Transporturilor. Am acceptat si sunt onorat de propunere. Mai mult de atat nu am ce sa comentez. Astept decizia partidului de numire, a declarat Nini Sapunaru la Realitatea Tv. Intrebat care este relatia sa cu Traian Basescu, Nini Sapunaru a declarat ca il cunoaste pe presedinte de foarte .

Nini Sapunaru, propunerea liberalilor pentru Ministerul Transporturilor. Crin Antonescu mi-a propus si am acceptat

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost de.

CV-ul lui Nini Sapunaru, propunerea PNL la Ministerul Transporturilor.

Nini Sapunaru are 50 de ani si este la al patrulea mandat de deputat. A absolvit in 2000 Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Economia Industriei, Constructiilor si Transporturilor, iar in 2010 a obtinut doctoratul in economie, cu teza Locul si rolul institutiei vamale in Uniunea Europeana. In perioada 1985 - 1990 a fost proiectant la Institutul de Proiectari Vrancea - Focsani, in perioada 1991 - 1995 a fost inspector de credite la Bankcoop Vrancea, iar din 1995, timp de .

Nini Sapunaru, propunerea lui Crin la Transporturi: Stiu ce am de facut la minister. Am un scenariu de razboi

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, propunere pe care a acceptat-o.

Nini Sapunaru: Stiu ce am de facut la minister. ...

Deputatul Nini Sapunaru, propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, a declarat ca si-a facut deja planuri. Cred ca impreuna cu ceilalti colaboratori din Minister stiu ce am de facut la minister, a declarat Nini Sapunaru la Realitatea TV. Inca de acum o luna mi-am facut un scenariu de razboi. E nevoie de oameni capabili sa taie in carne vie. Nu sunt un om comod, a precizat Sapunaru. Liderii PNL sunt nevoiti sa vina cu o noua propunere de ministru la Transporturi, dupa .

Nini Sapunaru: Crin Antonescu mi-a propus si am acceptat postul de ministru al Transporturilor

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost de acord si ca a fost autorizat sa anunte acest lucru, transmite Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Nini Sapunaru: Crin Antonescu mi-a propus si am acceptat postul de ministru al Transporturilor

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost de acord si ca a fost autorizat sa anunte acest lucru, potrivit Mediafax.

Deputatul de Vrancea Nini Sapunaru, propus de Crin Antonescu ministru al Transporturilor

Informatia a fost confirmata de deputat in aceasta seara la Realitatea TV, decizia finala urmand sa fie luata de Biroul Permanent Politic al PNL.

Fenechiu declara ca Nini Sapunaru se va descurca foarte bine la Transporturi

Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor, a declarat, joi seara, ca noul ministru propus de Crin Antonescu, Nini Sapunaru, va prelua portofoliul Transporturilor cu succes, exprimandu-si aprecierea pentru el.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )