Libnet.ro
UNICEF

11:15

Deputatul PNL Florin Roman: Acuz MAI de minciuna si tentativa de manipulare a opiniei publice. Am cerut desecretizarea discutiilor intre Alexandra si Politie!

B1 B1,
Deputatul PNL Florin Roman: Acuz MAI de minciuna si tentativa de manipulare a opiniei publice. Am cerut desecretizarea discutiilor intre Alexandra si Politie!

Deputatul PNL Florin Roman a cerut desecretizarea discutiilor prin 112 intre Alexandra si Politie! Liberalul considera ca este necesar acest lucru pentru aflarea adevarului si pentru a pune capat. continuă pe B1

Florin Roman, PNL: Solicitam desecretizarea apelurilor prin 112 in cazul tragediei de la Caracal

PNL solicita desecretizarea apelurilor facute prin 112 in cazul tragediei de la Caracal. inregistrarile sunt considerate a fi secrete, pentru simplu motiv ca reflecta un adevar si o emotie, care cu siguranta vor bulversa opinia publica. Nimic nu este mai important decat aflarea adevarului si tragerea la raspundere a vinovatilor. Publicarea inregistrarilor nu are cum sa incurce ancheta penala, declara deputatul PNL Florin Roman.

Roman: Cer PSD sa sustina proiectul de lege prin care solicit exceptarea de la liberare conditionata pentru criminali, violatori, pedofili, talhari si corupti

Deputatul PNL Florin Roman cere PSD sa sustina proiectul de lege depus de el prin care solicita exceptarea de la liberare conditionata pentru criminali, violatori, pedofili, talhari si corupti.

PNL, solicitare catre PSD : Exceptarea de la liberare conditionata pentru criminali, violatori

Deputatul PNL Florin Roman solicita social-democratilor sa sustina proiectul de lege depus de el pri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )