Libnet.ro
UNICEF

06:00

Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugam pe Clotilde Armand sa renunte la manipulari si diversiuni

Antena3 Antena3,
Deputatul PPU (social-liberal) Andrei Gerea: O rugam pe Clotilde Armand sa renunte la manipulari si diversiuni

Deputatul umanist Andrei Gerea, candidat PPU social-liberal) la primaria Sectorului 1, sanctioneaza ferm declaratiile reprezentantei USR, Clotilde Armand. Andrei Gerea ii solicita lui Clotilde Armand sa renunte la manipulari si diversiuni! . continuă pe Antena3

Cine e barbatul care a umblat la sacii de procese verbale din S1. Clotilde Armand rupe tacerea

S-a aflat cine este, de fapt, barbatul care a umblat la sacii de procese verbale din Sectorul 1. Clotilde Armand a rupt tacerea si a dezvaluit ca persoana este Galca Mihai Florentin, reprezentantul Biroului Electoral Sector 1 BES 1). S-a aflat cine este barbatul care a umblat in voturile din Sectorul 1. Clotilde Armand a .

Cum face bani Clotilde Armand. E singurul primar din Bucuresti care procedeaza asa

Primarul ales pentru Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand este una din cele mai boggate persoane in acst moment. Cum reusit acest lucru si de ce este singura in aceasta postura, cititi in randurile care urmeaza. Cum face bani Clotilde Armand Conform unor informatii publicate de ZF si preluate de Mediafax, noul primar ales la .

Drama lui Clotilde Armand. Copilul ei a murit in somn: Nici nu stiam ca se poate intampla acest lucru

Clotilde Armand, deocamdata, conform datelor, este castigatoarea Alegerilor Locale pentru Primaria Sectorului 1 din Capitala. Putina lume stie, insa, ca in spatele zambetului francez, se ascunde si o adevarata drama. Drama lui Clotilde Armand Candidata USR-PLUS, Clotilde Aramnd ar fi castigat cu 1000 de voturi in fata social-democratului Dan Tudorache. in acest moment exista un .

Clotilde Armand si-a pierdut copilul la 4 luni. Drama noului primar al sectorului 1

Clotilde Armand a castigat alegerile locale de duminica si a devenit noul primar al sectorului 1 din Bucuresti. Putini stiu insa drama prin care a trecut atunci cand si-a pierdut copilul la doar 4 luni.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SITUATIA VOTURILOR DIN SECTORUL 1: Va trebui sa fie o ancheta care sa fie dusa pana capat

Candidata USR PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca va face demersuri pentru ca cei care se fac vinovati pentru ceea ce a numit tentativa de frauda la votul din 27 septembrie sa fie pedepsiti.

ULTIMA ORA Clotilde Armand castiga Primaria Sectorului 1. Aproape 1.000 de voturi in fata actualului primar de la PSD, Dan Tudorache

Clotilde Armand, candidata USR-Plus la Primaria Sectorului 1 a castigat matematic cursa in fata actualului primar de la PSD, Dan Tudorache. Toate cele 166 de sectii de vot au fost centralizate pe platforma AEP marti seara. Astfel, dupa centralizarea finala, Clotilde Armand are 40,95% 36. 454), fata de Dan Tudorache care a obtinut 39,82% 35.

CLOTILDE ARMAND: Nu ne lasam furati, nici intimidati

Candidata USR PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, azi, ca gesturile de intimidare din ultimele zile la adresa sa si a reprezentantilor USR PLUS vin de la niste oameni disperati. Nu ne lasam furati, nici intimidati, a afirmat Armand, preizand ca renumararea voturilor nu este posibila, intrucat legea nu prevede aceasta posibilitate.

CLOTILDE ARMAND: Astazi voi solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1

Candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Sectorului 1, europarlamentarul Clotilde Armand, anunta ca va solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1, unde este deja in desfasurare o ancheta a Politiei dupa ce ea a semnalat nereguli grave legate de procesele verbale in care erau consemnate voturile primite de candidati.

Rasturnare de situatie la Sectorul 1?! Dan Tudorache, reactia care o lasa fara cuvinte pe Clotilde Armand

Ieri, pe 27 septembrie, romanii au mes la vot pentru a-si alege primarul pentru urmatorii pantru ani. in Sectorul 1 al Capitalei lupta s-a dat intre Clotilde Armand USR-PLUS), si Dan Tudorache, actualul edil, din partea PSD. Astazi, rasturnare de situatie la Sectorul 1, la alegerile locale Aseara, la ora 21:00, cand s-au dat publicitatii .

Clotilde Armand anunta ca a castigat Primaria Sectorului 1

Candidata USR PLUS la Primara Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca s-a finalizat centralizarea si verificarea voturilor din Sectorul 1 si a iesit invingatoare, la o diferenta de peste o mie de voturi. Am iesit invingatori, matematica a invins, a afirmat Armand, care a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )