Libnet.ro
UNICEF

17:45

Deputatul PSD acuzat ca a lovit protestatarii cu masina, cercetat pentru vatamare corporala

Adevărul Adevărul,
Deputatul PSD acuzat ca a lovit protestatarii cu masina, cercetat pentru vatamare corporala

Politistii fac cercetari pentru vatamare corporala pe numele parlamentarului Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD, acuzat ca a lovit cu masina doi protestatari, cercetat pentru vatamare corporala

Un deputat PSD ar fi intrat cu masina in manifestantii care il blocau miercuri seara, la iesirea din Casa Poporului. Este vorba despre deputatul de Sibiu Ioan Terea, in cazul caruia procurorii fac.

Deputatul Ioan Terea, cercetat pentru vatamare din culpa in scandalul cu protestatarii

Parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului.

NOI IMAGINI din momentul in care DEPUTATUL PSD Ioan Terea ar fi LOVIT cu masina doi PROTESTATARI, in fata Parlamentului(VIDEO)

Doi dintre protestatarii care au iesit miercuri seara in fata Parlamentuluiacuza ca au fost loviti cu masina de deputatul PSD de Sibiu, Ioan Terea. Deputatul s-a ales cu dosar penal, iar procurorii.

Dosar de cercetare penala in cazul incidentului de miercuri seara din fata Parlamentului, in care au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea, aflat la volanul masinii sale, si doi protestari

Politia Capitalei a anuntat joi dimineata, intr-un comunicat, ca a intocmit un dosar de cercetare penala, care va fi inaintat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma incidentului petrecut, miercuri seara, in apropierea Palatului Parlamentului, in care au fost implicati doi pietoni si un conducator auto care iesea din zona Parlamentului. In incident au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea si doi manifestanti aflati in fata cladirii Parlamentului, care participau la protestul de miercuri seara impotriva legilor justitiei. Terea si protestatarii si-au adus acuze reciproc: doi protestatari sustin ca au fost lovit de masina condusa de parlamentar, in timp ce deputatul PSD sustine, la randul sau, ca acestia i-au lovit masina.

Deputat PSD, acuzat ca a lovit cu masina doi protestatari

Doua persoane care protestau miercuri seara in fata Palatului Parlamentului acuza ca au fost lovite cu masina de un deputat PSD. Ele au sustinut ca au vrut sa traverseze strada ca sa se alature.

Deputatul PSD Ion Mocioalca audiat ca martor la DNA

Deputatul PSD Ion Mocioalca s-a prezentat astazi la DNA pentru a fi audiat in calitate de martor, potrivit unei surse din presa,.

Deputatul PSD Ion Mocioalca, la DNA. Acesta ar putea fi audiat in dosarul Tel Drum - surse

Deputatul PSD de Caras-Severin Ion Mocioalca s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

VIDEO Deputatul care a lovit cu masina doi protestatari in fata Parlamentului, acuzat de vatamare corporala. Imagini cu incidentul de pe trecerea de pietoni

Parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului. Dosarul va fi inaintat Parchetului General. Acestia acuza ca au fost loviti cu masina, iar unul dintre ei a solicitat sa fie dus la spital, acuzand dureri la un brat. Terea afirma ca cei doi s-au aruncat pur si simplu in fata masinii.

Confruntare, in direct pe B1 TV, intre Ioan Terea si protestatarul care sustine ca a fost lovit cu masina de deputatul PSD (VIDEO)

Incidente grave in fata Parlamentului Romaniei. Un deputat PSD ar fi intrat cu masina in manifestantii care protestau in fata institutiei. Parlamentarul a iesit cu bolidul sau de lux din cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )