Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Deputatul PSD Ioana Bran: Presedintele Klaus Iohannis loveste in romani

Antena3 Antena3,
Deputatul PSD Ioana Bran: Presedintele Klaus Iohannis loveste in romani

Deputatul PSD Ioana Bran,membru in Comisia de buget si fost ministru al Tineretului si Sportului, a declarat sambata, la Satu Mare, ca prin atacarea bugetului la Curtea Constitutionala presedintele Klaus. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 11.30

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 11. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului este asteptat sa anunte o decizie legata de bugetul de stat, care i-a fost trimis la promulgare. Bugetul pe 2019 a ajuns miercuri la Palatul Cotroceni, iar presedintele Iohannis a atacat dur coalitia PSD-ALDE, spunand ca bugetul nu este unul sustenabil, iar alocarea fondurilor a fost facuta tinandu-se cont de interesele camarilei de partid.

Prima reactie din PSD dupa atacul lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis primeste un raspuns acid din partea ministrului Finantelor. in exclusivitate la Antena 3, Eugen Teodorovici afirma ca declaratia de la Cotroceni arata ca la Presedintie nici macar nu s-a citit.

Iohannis nu promulga bugetul si sesizeaza CCR: Guvernarea PSD a esuat / Romnia este bulversata, mai ales dupa OUG 114 / PSD guverneaza pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu promulga legea bugetului pe 2019 si sesizeaza Curtea Constitutionala. Este bugetul rusinii nationale, a spus seful statului, care a acuzat PSD ca este incapabil sa guverneze pentru Romania, singura preocupare fiind Liviu Dragnea.

VIDEO Iohannis nu promulga bugetul si sesizeaza CCR: Guvernarea PSD a esuat / Romnia este bulversata, mai ales dupa OUG 114 / PSD guverneaza pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu promulga legea bugetului pe 2019 si sesizeaza Curtea Constitutionala. Este bugetul rusinii nationale, a spus seful statului, care a acuzat PSD ca este incapabil sa guverneze pentru Romania, singura preocupare fiind Liviu Dragnea.

Pozitie-surpriza din USR: Pe Klaus Iohannis, in privinta legii bugetului, nu l-as sfatui sa o respinga

Deputatul USR de Bistrita-Nasaud, Cristina Iurisniti, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu l-ar sfatui pe presedintele Klaus Iohannis sa respinga legea bugetului, pentru ca tara.

PSD, DUPA CE PRESEDINTELE A REFUZAT SA PROMULGE BUGETUL: Iohannis minte! Azi a vorbit presedintele PNL aflat in campanie electorala

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis minte in tot ceea ce a afirmat despre bugetul de stat pe 2019, pe care a refuzat sa-l promulge.

Klaus Iohannis: PSD este incompetent si incapabil sa conduca Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca PSD este incompetent si incapabil sa conduca Romania. Un lucru este clar: guvernarea PSD a esuat. in spitale, probleme peste probleme, educatia este.

Klaus Iohannis accepta noii ministri PSD

Presedintele Klaus Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu si Razvan Cuc in functiile de ministri.

SONDAJ A facut bine Klaus Iohannis ca a trimis bugetul la CCR?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va sesiza CCR in legatura cu legea bugetului pe 2019. Guvernul PSD a esuat si rezultatul este un buget al rusinii nationale, a spus seful statului. Sondaj HotNews. ro: A facut bine Klaus Iohannis ca a trimis bugetul la CCR?.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis va avea, sambata, o intrevedere cu presedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, in marja participarii la Summitul UE - Liga Statelor Arabe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )