Libnet.ro
UNICEF

17:45

Deputatul PSD Miron Mitrea, retrimis in judecata pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Deputatul PSD Miron Mitrea, retrimis in judecata pentru coruptie

Deputatul PSD Miron Mitrea a fost retrimis in judecata de procurorii anticoruptie, in legatura cu lucrari in valoare de peste noua miliarde lei vechi facute la casa mamei sale, primul termen al procesului care. continuă pe Antena3

Miron Mitrea, retrimis in judecata pentru coruptie. Primul termen al procesului, in 15 noiembrie

Deputatul PSD Miron Mitrea a fost retrimis in judecata de procurorii anticoruptie, in legatura cu lucrari in valoare de peste noua miliarde lei vechi facute la casa mamei sale, primul termen al procesului care se va judeca la instanta suprema fiind stabilit pentru 15 noiembrie, anunta Mediafax.

Deputatul Miron Mitrea, retrimis in judecata pentru coruptie

Deputatul PSD Miron Mitrea a fost retrimis in judecata in dosarul in care este acuzat de coruptie. in 26 aprilie 2012, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au anuntat pe Miron Mitrea ca incep din .

Miron Mitrea, retrimis in judecata pentru luare de mita.

Miron Mitrea a fost retrimis in judecata intr-un dosar mai vechi pentru luare de mita.

Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita.

Seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Vasile Candea, colonel doctor Iancu Mocanu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Citeste si: Medic militar, retinut pentru luare de mita: Doctorul Iancu Mocanu a cerut 2. 000 de euro unui pacient Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA, la data de 5 iulie 2013, in calitatea mentionata, inculpatul Mocanu Iancu a pretins unei persoane denuntatoare suma de 2.

Deputatul PSD Ionut Savoiu a fost desemnat membru al Comisiei pentru industrii si servicii

Incepand cu data de 8 octombrie 2013, Deputatul Ionut Savoiu face parte si din Comisia pentru industrii si servicii. Aceasta Comisie are ca domenii de activitate, printre altele, industria si ramurile ei, transporturile, telecomunicatiile si turismul.

Producatorii filmului 'In timp', cu Justin Timberlake, dati in judecata pentru plagiat

Scenaristul grec Odysseus Lappas a dat in judecata companiile 20th Century Fox si New Regency, producatorii filmului SF In timp, cu Justin Timberlake si Amanda Seyfried, sustinand ca i-au furat ideea, informeaza bbc. co. uk, potrivit.

DIICOT: 19 persoane au fost trimise in judecata pentru falsificare de carduri bancare

Procurorii DIICOT au trimis in judecata 19 persoane pentru falsificare de carduri bancare si efectuarea unor operatiuni frauduloase, respectiv achizitii de bunuri de lux, retrageri de numerar si achitarea unor.

DIICOT: 19 persoane, trimise in judecata pentru falsificare de carduri bancare

Un numar de 19 persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT, pentru falsificare de carduri bancare si efectuarea unor operatiuni frauduloase, respectiv achizitii de bunuri de lux, retrageri de numerar si achitarea unor servicii publice,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )