Libnet.ro
UNICEF

07:15

DEPUTATUL REMUS BORZA: Mugur Isarescu a depasit cu cinci ani varsta de pensionare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DEPUTATUL REMUS BORZA: Mugur Isarescu a depasit cu cinci ani varsta de pensionare

Deputatul Remus Borza a declarat ca Mugur Isarescu se afla la conducerea BNR de 28 de ani, un record in randul guvernatorilor de Banci Centrale, si ar trebui sa plece dupa finalizarea acestui mandat. continuă pe Ziarul Bursa

Remus Borza:BNR a bagat leul la apa

Deputatul independent Remus Borza considera ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este principalul responsabil al deprecierii monedei nationale in raport cu principalele valute. Ieri, leul a consemnat un minim istoric in raport cu euro, 4,6822 lei /euro.

Adrian Niculescu, antreprenorul roman ce schimba mentalitati: invatati o meserie timp de cinci ani, zilnic. E cheia succesului

Adrian Niculescu, speaker motivational, sustine ca trebuie sa muncesti pentru a avea succes. invatati o meserie timp de cinci ani de zile, zilnic asta. E cheia succesului, a opinat Adrian, duminica,.

Detinerile straine de bonduri guvernamentale italiene, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Detinerile de obligatiuni guvernamentale italiene ale investitorilor straini au scazut la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani si jumatate, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat ieri de Banca Centrala a Italiei, transmite Reuters, confrom Agerpres.

Cinci ani de la accidentul aviatic din Apuseni.Comemorare a celor doua victime la locul tragediei, pe muntele Petreasa

La sfarsitul acestei saptamani se implinesc 5 ani de la accidentul aviatic din Apuseni, in urma caruia au decedat pilotul Adrian Iovan si tanara Aura Ion. Pe muntele Petreasa, la locul tragediei, ar urma sa aiba loc un parastas de comemorare, la fel ca in fiecare an.

Statul incaseaza de trei ori mai multi bani din salariile romanilor decat acum cinci ani

Daca in urma cu cinci ani, diferenta intre salariul brut si salariul net incasat de angajat era de numai 569 de lei, in noiembrie 2018 decalajul dintre brut si net a ajuns la 1. 866 de lei, scrie Revista Patronatelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )