Libnet.ro
UNICEF

01:05

Der Spiegel: Serviciile secrete germane l-au spionat pe John Kerry si supravegheaza Turcia de mai multi ani

B1 B1,
Der Spiegel: Serviciile secrete germane l-au spionat pe John Kerry si supravegheaza Turcia de mai multi ani

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o conversatie a secretarului de Stat american John Kerry si supravegheaza de mai multi ani Turcia, noteaza Der Spiegel. Revista germana afirma ca o conversatie. continuă pe B1

Presa: Serviciile secrete germane l-au SPIONAT pe John Kerry

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o conversatie a secretarului de Stat american John Kerry si supravegheaza de mai multi ani Turcia, dezvaluie sambata saptamanalul Der Spiegel, citat de AFP,.

Serviciile secrete germane l-au spionat pe John Kerry si supravegheaza Turcia de mai multi ani - Der Spiegel

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o conversatie telefonica a secretarului de stat american John Kerry si supravegheaza de mai multi ani Turcia, scrie sambata publicatia Der Spiegel, fara a isi numi sursele, potrivit AFP.

SPIONAJ: Serviciile secrete germane au ascultat conversatii ale unor inalti oficialii americani din greseala

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o conversatie a secretarului de Stat american John Kerry si supravegheaza de mai multi ani Turcia, dezvaluie sambata saptamanalul Der Spiegel, citat de AFP.

Presa: Serviciile secrete germane AU SPIONAT-O pe Hillary Clinton

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o conversatie telefonica a fostului secretar de Stat american Hillary Clinton, dezvaluie mai multe publicatii germane, relateaza AFP, conform Mediafax. Cotidianul.

Hillary Clinton, spionata de serviciile secrete germane

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o convorbire telefonica a fostului secretar de stat american Hillary Clinton, au raportat vineri mai multe media germane, relateaza AFP. Suddeutsche Zeitung SZ) si.

Hillary Clinton, fostul secretar de stat american, spionata de serviciile secrete germane

Hillary Clinton, fostul secretar de stat american, a fost spionata de serviciile secrete germane. Potrivit presei germane, cel putin o convorbire telefonica a politicianului, ar fi fost ascultata, informeaza B1TV.

Serviciile secrete germane au spionat-o pe Hillary Clinton

Serviciile secrete germane BND) au spionat cel putin o convorbire telefonica a fostului secretar de Stat american Hillary Clinton, au anuntat vineri mai multe publicatii de presa si site-uri de stiri din Germania.

Hillary Clinton, victima spionajului serviciilor secrete germane

Hillary Clinton a fost spionata din greseala de serviciile secrete germane, care au ascultat cel putin o conversatie telefonica a fostului secretar de Stat american dezvaluie mai multe publicatii germane, conform AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )