Libnet.ro
UNICEF

22:00

Der Spiegel via Edward Snowden: UE era TINTA PRIORITARA pentru programul de supraveghere al NSA

Antena3 Antena3,
Der Spiegel via Edward Snowden: UE era TINTA PRIORITARA pentru programul de supraveghere al NSA

Uniunea Europeana UE) era una dintre tintele prioritare ale supravegherii Agentiei Nationale americane pentru Securitate NSA), scrie in editia de sambata saptamanalul german Der Spiegel, bazandu-se pe docu. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana era o tinta prioritara a spionajului SUA.

Uniunea Europeana UE) era una dintre tintele prioritare ale supravegherii Agentiei Nationale americane pentru Securitate NSA), scrie in editia de sambata saptamanalul german Der Spiegel, bazandu-se pe documente de la fostul consultant CIA Edward Snowden, refugiat in Rusia, potrivit Mediafax. Intr-un pasaj al unei analize datand din aprilie, NSA ofera asigurari ca problemele de politica externa ale UE, de comert international si de stabilitate economica se afla printre obiectivele prioritare .

Der Spiegel: UE, tinta prioritara a spionajului NSA

Uniunea Europeana facea parte din tintele prioritare de supraveghere ale serviciului american de informatii NSA, scrie sambata saptamanalul german Der Spiegel, bazandu-se pe documente de la fostul consultant american Edward Snowden, refugiat in Rusia, transmite AFP.

Der Spiegel: Europa, tinta principala a spionajului american

Uniunea Europeana UE) era una dintre tintele prioritare ale supravegherii Agentiei Nationale americane pentru Securitate NSA), scrie in editia de sambata saptamanalul german Der Spiegel, bazandu-se pe documente de la fostul consultant CIA Edward Snowden, refugiat in Rusia, relateaza AFP.

Autoritatile din Rusia: Edward Snowden nu este in Moscova

O aura de mister l-a invaluit pe informatorul Edward Snowden de cand a primit azilul temporar din Partea Rusiei, in urma cu o saptamana, insa oficiali ai departamentul de imigranti din Moscova au dezvaluit ca fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate nu se afla in capitala.

Un las moare de o mie de ori, o companie o singura data. Ce ajutor nesperat a primit Edward Snowden contra SUA

Edward Snowden, acum inamicul numarul 1 al NSA, a trimis emailuri jurnalistilor si activistilor in luna iulie pentru a le spune ca are ceva de transmis pe aeroportul din Moscova. El a folosit atunci serviciul Lavabit. Acum, serviciul a decis sa se inchida pe motiv ca SUA ar fi cerut informatii.

Un senator rus vrea sa stranga bani pentru a-l ajuta pe Edward Snowden

Un senator rus si-a anuntat miercuri intentia de a lansa o campanie de strangere de bani pe Internet pentru a-l ajuta pe fugarul american Edward Snowden, care a obtinut azil provizoriu in Rusia, scrie.

Obama se declara dezamagit de decizia Rusiei de a-i acorda azil lui Edward Snowden

Presedintele american, Barack Obama, s-a declarat marti dezamagit de decizia Rusiei de a-i acorda azil fostului consultant al Agentiei de Securitate Nationala, Edward Snowden, dar a spus ca, in pofida acestui.

Der Spiegel: UE, tinta prioritara a supravegherii Agentiei Nationale americane pentru Securitate

Uniunea Europeana se numara printre tintele prioritare ale programului PRISM al Agentiei Nationale americane pentruSecuritate, scrie, in editia de sambata, saptamanalul german Der.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )