Libnet.ro
UNICEF

09:45

Deschiderea oficiala Spotlight Festivalul International al Luminii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Deschiderea oficiala Spotlight Festivalul International al Luminii

Spectacolul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers in deschiderea Spotlight. Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, va invita la deschiderea oficiala a celei de a treia editii a Festivalului International al Luminii SPOTLIGHT, ce va avea loc joi, 20 aprilie, ora 20:30 in Piata George Enescu, cu show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix . continuă pe Ceaşca de Cultură

Deschiderea oficiala SPOTLIGHT 65506; Festivalul International al Luminii

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, va invita la deschiderea oficiala a celei de a treia editii a Festivalului International al Luminii - SPOTLIGHT, ce va avea loc joi, 20 aprilie, ora 20:30 in Piata George Enescu, cu show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers. Illuminaire este fara indoiala cel mai spectaculos show de lumini. Spectacolul de lasere, proiectii, acrobatii, dans este completat de tobe live si de cele mai spectaculoase numere de circ. Un show unic, pe care iti vei dori sa il revezi!.

Spotlight, Festivalul International al Luminii, pe strazile Bucurestiului

Spectacolul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers va avea loc joi, 20 aprilie, de la ora 20. 30 in Piata George Enescu,in deschiderea Spotlight. Spectacolul de lasere, proiectii, acrobatii, dans va fi completat de tobe live si de cele mai spectaculoase numere de circ.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )