Libnet.ro
UNICEF

08:45

Descinderi in cartierul unde a fost ucisa fetita de cinci ani din Baia Mare. Mai multi minori au fost dusi la audieri

Antena3 Antena3,
 Descinderi in cartierul unde a fost ucisa fetita de cinci ani din Baia Mare. Mai multi minori au fost dusi la audieri

Se strange latul in jurul celui care a ucis fetita in varsta de cinci ani din Baia Mare. Anchetatorii au noi probe si sunt tot mai aproape de al prinde pe criminal. Dupa ce au audiat zeci de persoane, in. continuă pe Antena3

Fetita din Baia Mare ar fi fost ucisa de tatal ei. Barbatul, principalul suspect

Fetita de cinci ani din Baia Mare ar fi fost violata si ucisa chiar de tatalei. Parintele copilei a ajuns sa fie principalul suspect in acest caz. Barbatul si mai multi adolescenti se afla acum la a.

O fetita de opt ani a fost ucisa de un microbuz chiar in fata surorii ei

O fetita de opt ani a fost ucisa chiar in fata surorii ei, dupa ce a iesit pe un drum circulat de masini ca sa-si caute pisica. Tragedia s-a petrecut intr-un oras din nordul Marii Britnanii, iar.

O jurnalista de la noi s-a despartit de iubit, dupa cinci ani de relatie

Despartire neasteptata in showbizul romanesc. Desi toata lumea se astepta la o nunta, Mara Banica si iubitul sau, Razvan, s-au despartit dupa cinci ani de relatie. Cea care a facut anuntul a fost.

ASF a implinit cinci ani, marcati de scandaluri si presiuni

Comisia Europeana: Independenta autoritatii de supraveghere nebancara a devenit obiectul unor presiuni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), nascuta prin comasarea fostelor comisii de supraveghere a asigurarilor CSA), pietei de capital CNVM) si pensiilor private CSSPP), a implinit cinci ani, pe 30 aprilie, insa semnele de progres fata de situatia anterioara au fost sporadice, in prim-plan fiind numeroasele scandaluri care au clatinat institutia.

O noua campanie de spionaj cibernetic a fost ndreptata mai multi ani mpotriva dispozitivelor Android aflate n tari din Orientul Mijlociu

Cercetatorii Kaspersky Lab au descoperit ZooPark, o campanie complexa de spionaj cibernetic, indreptata timp de mai multi ani impotriva dispozitivelor Android aflate in tari din Orientul Mijlociu. Folosind site-uri legitime ca sursa de infectare, campania pare sa fie o operatiune sprijinita la nivel statal, care vizeaza organizatii politice, activisti si alte tinte din regiune. Investigatia sugereaza ca atacatorii se concentreaza pe utilizatorii din Egipt, Iordania, Maroc, Liban si Iran.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )