Libnet.ro
UNICEF

07:00

Descinderi la Jandarmeria Romana: Procurorii DIICOT ridica mai multe documente

B1 B1,
Descinderi la Jandarmeria Romana: Procurorii DIICOT ridica mai multe documente

Procurorii DIICOT au descins joi dimineata la sediul Jandarmeriei Romane, informeaza B1 TV. Anchetatorii ridica mai multe documente, iar la finalul perchezitiilor, cel mai probabil persoanele vizat. continuă pe B1

Perchezitii DIICOT la Jandarmeria Romana. Sunt suspiciuni de camatarie si santaj

Procurorii DIICOT isi perchezitioneaza principalii parteneri in cauze penale. Procurorii efectueaza perchezitii la Jandarmeria Romana, acolo unde cauta mai multe documente. Potrivit unor.

Perchezitii DIICOT la Jandarmeria Romana

Procurorii DIICOT isi perchezitioneaza principalii parteneri in cauze penale. Procurorii efectueaza perchezitii la Jandarmeria Romana, unde cauta mai multe documente. Potrivit surselor,.

UPDATE Perchezitiile DIICOT la Jandarmeria Romana au vizat un grup specializat in camata si delapidare

Perchezitiile facute de procurorii DIICOT joi dimineata, inclusiv la o unitate logistica a Jandarmeriei Romane, au vizat un grup infractional specializat in camata si delapidare. Actiunea DIICOT s-a desfasurat la 12 imobile din Bucuresti si din Ilfov, sapte dintre acestea fiind sediile unor institutii publice.

Jandarmeria Romana, vizata de perchezitii DIICOT. Exista suspiciuni de camatarie si santaj

Procurorii DIICOT fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Jandarmeriei Romane.

Surse: Jandarmeria Romana, vizata de perchezitii DIICOT. Exista suspiciuni de camatarie si santaj

Procurorii DIICOT fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Jandarmeriei Romane.

Angajatori din 13 state europene au aproape 500 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe in Germania, Polonia si Cehia

Angajatori din 13 state europene au aproape 500 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe in Germania, Polonia si Cehia. in Germania sunt 109 locuri de munca disponibile pentru ospatari, bucatari, soferi sau asistenti medicali, in Polonia, angajatorii ofera 100 de locuri de munca pentru electricieni, iar in Cehia sunt disponibile 98 de locuri de munca, cele mai multe pentru soferi de autobuz.

Sanctiuni drastice pe litoral. Inspectorii sanitari au amendat mai multe unitati de alimentatie

Inspectorii sanitari au amendat cu 26. 000 de lei mai multe unitati de pe litoral, dupa ce au constatat neconformitati cu privire la comercializarea produselor alimentare si neintretinerea in conditii.

Politistii din Buzau au efectuat, miercuri, mai multe perchezitii la persoane banuite de inselaciune cu credite bancare

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri dimineata, in Buzau, Ramnicu Sarat si Grebanu, la persoane banuite ca au luat credite de la aceeasi banca, prezentand acte false. Un numar de 32 de persoane vor fi audiate in acest caz.

Britanicii se plang de cozi lungi, dupa ce controalele au fost inasprite pe mai multe aeroporturi din UE

Reprezentantii Airlines For Europe A4E) avertizeaza ca turistii sunt obligati sa astepte la cozi lungi pe mai multe aeroporturi europene, care au impus noi controale pentru persoanele care ies si intra din zona Schengen. De asemenea, turistii britanici s-au plans ca sunt pedepsiti intentionat pentru Brexit, desi Marea Britanie nu a facut parte din zona Schengen, transmite BBC.

VIDEO Un politist injurat si amenintat pe Facebook a depus plangere pentru ultraj. Mai multe comentatori care l-au jignit in postare risca amenzi sau inchisoare

Un politist din Caransebes, care a oprit in trafic un sofer pentru mai multe nereguli, a fost filmat de catre contravenient, iar filmarea a ajuns pe Facebook. Episodul s-a repetat dupa numai cinci zile, cand politistul i-a suspendat permisul aceluiasi sofer.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )