Libnet.ro
UNICEF

00:07

Descinderi la locuinta copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat ca ar fi prabusit intentionat aeronava

B1 B1,
Descinderi la locuinta copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat ca ar fi prabusit intentionat aeronava

Procurorii germani au descins joi la locuinta copilotului avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, despre care exista suspiciunea ca ar fi provocat prabusirea aeronavei, informeaza Reuters. Procurorii si. continuă pe B1

Francois Hollande, Angela Merkel si Mariano Rajoy vor merge miercuri la locul prabusirii avionului companiei Germanwings

Presedintele francez, Francois Hollande, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si premierul spaniol, Mariano Rajoy, vor merge miercuri in zona prabusirii avionului companiei Germanwings, in sud-estul Frantei,.

Hollande, Merkel si Rajoy se vor deplasa miercuri in zona prabusirii avionului companiei Germanwings

Presedintele francez, Francois Hollande, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si premierul spaniol, Mariano Rajoy, se vor deplasa miercuri in zona prabusirii avionului companiei Germanwings, in sud-estul Frantei,.

Carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei prabusit in Franta a fost gasit

Carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei Germanwings prabusit in Alpii francezi a fost gasita de ancheatori. Aparatura de inregistrare desprinsa este cautata in continuare, informeaza Fox.

Una dintre cutiile negre ale avionului care s-a prabusit in Franta, recuperata de anchetatori

Anchetatorii francezi au recuperat una dintre cutiile negre ale avionului companiei Germanwings carte s-a prabusit marti in sud-estul Frantei, informeaza Reuters. Unul dintre aparatele care au.

Locuinta copilotului suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, perchezitionata

Autoritatile germane au descins joi la locuinta din apropiere de Dusseldorf a copilotului avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei, informeaza Reuters. Procurorii si politistii.

Avion prabusit in Franta: A fost descoperita carcasa cele de-a doua cutii negre

Echipele de interventie au gasit, miercuri, carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei Germanwings prabusit in Franta, aparatura de inregistrare desprinsa fiind cautata in continuare, informeaza Fox News.

Avionul prabusit in Franta, cel mai grav accident aviatic in spatiul UE

Prabusirea avionului companiei Germanwings in sud-estul Frantei, in urma caruia au murit 150 de persoane, este cel mai grav accident aviatic produs in ultimii sapte ani in spatiul Uniunii Europene, informeaza Mediafax.

Aeronava nu a cazut din cer. Reconstituirea traseului avionului care s-a prabusit in Alpii francezi

Avionul Germanwings, care s-a prabusit, marti, in Alpii francezi, nu a cazut din cer, sustine un expert in aviatie, citat de CNN, care prezinta o reconstituire a traseului urmat de aeronava, de la decolare,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )