Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descinderi la Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

Adevărul Adevărul,
Descinderi la Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

Luni dimineata au loc descinderi la Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, perchezitiile avand legatura cu dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii. continuă pe Adevărul

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Perchezitii si audieri in dosarul Gala Bute. DNA a cerut urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton

02 - Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala ButeUPDATE 22. 42 - Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

Rudel Obreja a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute: Totul e o inscenare (VIDEO)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Rudel.

VIDEO Perchezitii in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja si fostul consilier al Elenei Udrea, adusi la DNA/ Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost adus luni la DNA, de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa din Sectorul 2 al Capitalei au fost facute perchezitii, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax. La DNA a fost adus cu mandat si Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea in mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce la locuinta sa din localitatea ilfoveana Corbeanca au fost facute perchezitii. 40 Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA, fostul ministru al justitiei neaga informatia.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Rudel Obreja, ridicat de mascati pentru a fi dus la audieri: Probabil voi fi retinut

UPDATE- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost ridicat de mascati si se afla in drum spre DNA Bucuresti, unde va fi audiat in dosarul Gala Bute. Dimineata, procurorii au facut.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute, la Rudel Obreja si la alte persoane si firme

Procurorii DNA fac, luni, 18 perchezitii in Bucuresti si patru judete, la sediile mai multor firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie, in dosarul Gala Bute, printre locuintele perchezitionate fiind si cea a lui Rudel Obreja,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )