Libnet.ro
UNICEF

13:00

Descinderi la sediul politiei locale din Targu Jiu. Oamenii legii, suspectati ca au luat mita pentru a nu ridica masini parcate ilegal

Antena3 Antena3,
Descinderi la sediul politiei locale din Targu Jiu. Oamenii legii, suspectati ca au luat mita pentru a nu ridica masini parcate ilegal

Sediul politiei locale din Targu Jiu si casele a 15 politisti locali au fost verificate de mascati. Un sef al Politiei Locale si alti 14 angajati sunt suspectati ca ar fi luat mita pentru a nu ridica. continuă pe Antena3

Fost profesor de religie din Targu Jiu, arestat pentru camatarie si santaj

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost arestat preventiv, vineri, pentru camatarie si santaj, impotriva acestuia fiind depuse mai multe plangeri la Politie. De asemenea, Mitropolia Olteniei i-a.

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin, anchetat de DIICOT.

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si alte 37 de persoane sunt anchetate de DIICOT. Acuzatiile care se aduc gruparii infractionale este de evaziune fiscala, spalare de bani. Prejudiciul este de 27 de milioane de lei. Din aceasta grupare fac parte si oameni de afaceri din Mehedinti, sustin surse apropiate anchetei. Cum actiona reteaua Membrii gruparii au identificat mai multi agenti economici interesati sa-si diminueze ilegal baza impozabila prin inregistrarea in evidentele .

Perchezitii la Politia Locala din Targu Jiu.

La aceasta ora se fac perchezitii la Politia Locala de la Targu Jiu, informeaza B1TV. 15 politisti locali sunt suspectati de acte de coruptie. Citeste si: Oameni de afaceri din Mehedinti, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala Stire in curs de actualizare.

Perchezitii la Politia Locala Targu Jiu

IPJ Gorj face perchizitii, astazi, la Politia Locala din Targu Jiu, unde 15 politisti locali sunt suspectati de fapte de coruptie.

Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune. Este vizata si familia sefului Politiei Locale

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax.

UPDATE Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune: Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax. UPDATE Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri.

Ce a declarat Ana Maria Prodan la iesirea de la audierile de la sediul Politiei Gorj

Impresara Ana Maria Prodan a fost audiata, astazi, la sediul Politiei Gorj, in dosarul Temelescu - Condescu. Aceasta a fost intrebata in legatura cu transferul jucatorului Alexandru Vlad la Dnepr.

incepe constructia centurii municipiului Targu Jiu

Conducerea Companiei Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat contractul pentru Constructia variantei de ocolire Targu Jiu.

Varianta de ocolire a municipiului Targu Jiu, construita de o firma italiana pentru 35 de milioane de euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a semnat contractul pentru Constructia variantei de ocolire Targu Jiu, la exact un an de la demararea procedurii de licitatie. Centura Targu Jiu circa 20 km) va fi realizata de catre italiana Collini Lavori SpA ce a oferit circa 35 de milioane de euro, aproape jumatate fata de pretul estimat de autoritati. Centura are termen de finalizare in termen de doi ani.

Perchezitii la Politia Locala Targu Jiu: 15 politisti sunt acuzati de coruptie

Mai multe perchezitii au loc vineri la Politia Locala Targu Jiu. 15 politisti sunt acuzati de coruptie, potrivit B1 TV. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )