Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire cutremuratoare la Cluj! Unde a fost gasit trupul baietelului de 8 ani, dat disparut

Playtech Playtech,
Descoperire cutremuratoare la Cluj! Unde a fost gasit trupul baietelului de 8 ani, dat disparut

Copilul care a fost dat disparut de catre mama lui acum trei zile a fost gasit mort. Copilul a fost gasit decedat pe bancheta din spate a masinii tatalui sau. Tatal copilului este momentan disparut si este cautat de zeci de jandarmi. Descoperire cutremuratoare la Cluj! Unde a fost gasit trupul baietelului de 8 ani, . continuă pe Playtech

Surse: Copilul dat disparut in Cluj ar fi fost gasit mort, pe bancheta din spate a masinii condusa de tatal sau

Copilul dat disparut acum 3 zile, atunci cand ar fi trebuit sa se intoarca impreuna cu tatal sau din vacanta in Ungaria, ar fi fost gasit mort pe bancheta din spate a autoturismului. Parintele este in continuare de negasit.

Imaginile infernului in Dej. Un copil in varsta de noua ani a fost gasit in coma, acoperit de viermi si muste. Care sunt explicatiile mamei

Cruzime fara margini in Dej. Un copil, in varsta de 9 ani, a fost preluat de medici in coma si cu rani care acopereau 80% din suprafata corpului. Baietelul se afla in ultimul stadiu de suferinta, ranile fiindu-i acoperite cu viermi si muste. Dupa o perioada de chin de trei saptamani, rudele copilasului au oferit .

Cele 23 de teste COVID-19 pozitive de la CFR Cluj au fost o eroare. Mesajul oficial al ardelenilor

Cele 23 de teste pozitive de la CFR Cluj au fost, de fapt, fals-pozitive, sustine conducerea clubului. Toate protocoalele au fost respectate, sustin ardelenii, care vor trebui sa dispute 3 meciuri in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )