Libnet.ro
UNICEF

13:00

Descoperire importanta facuta in cazul triplei crime din Brasov. Ce s-a gasit in sangele ucigasului

Antena3 Antena3,
Descoperire importanta facuta in cazul triplei crime din Brasov. Ce s-a gasit in sangele ucigasului

Procurorii care se ocupa de cazul lui Florin Buliga, criminalul din Brasov care si-a omorat sotia si cei doi copii, au decis sa-i faca analize de sange asasinului. Ce au descoperit dupa raportul medical schimba tot ce se. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul triplei crime din Brasov

Barbatul din Brasov, care si-a omorat marti sotia si cei doi copii, ar fi incercat sa se sinucida inainte de a curma vietile celor trei, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie.

Ce au descoperit anchetatorii in cazul triplei crime din Brasov

Barbatul care si-a omorat sotia si cei doi copii nu isi regreta faptele, fiind convins ca si-a trimis familia catre o lume mai buna, spune purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul.

Rasturnare de situatie in cazul triplei crime de la Brasov! Familia criminalului nu dormea in momentul asasinatului! Cum s-a petrecut totul

Noi detalii cutremuratoare au iesit la iveala in cazul triplei crime din Brasov. Desi, initial, oamenii legii au crezut ca familia lui Florin Mircea Buliga dormea la momentul crimei, anchetatorii au.

Procurorii au descoperit ce a declansat totul in cazul triplei crime de la Brasov

Apar noi detalii socate in cazul tripului asasinat din Brasov care a socat Romania. Avocatul Daniel Diaconu a dezvaluit ca asasinul era drogat in momentul in care si-a omorat familia. Anchetatorii au gasit.

Dezvaluiri socante in cazul triplului asasinat din Brasov! Ce a discutat cu sotia cu putin timp inainte de crima

Detalii socante in cazul crimei din Brasov. Afaceristul care si-a ucis sotia si copiii i-a socat pe anchetatorii la audieri. A explicat cu lux de amanunte cum a asteptat ca sotia si copiii lui saadoarma,.

Detaliul ciudat in cazul triplei crime de la Brasov, episod rar in cazuistica psihiatrica. De ce a vrut ucigasul sa ramana in viata

Comportamentul ciudat al lui Florin Mircea Buliga poate deveni caz de studiu in psihiatrie. Potrivit psihologului Ana Maria Rusizan, este posibil ca barbatul sa fi suferit o criza psihotica, pe fondul unor frustari sau al unei depresii, dar si pe fondul consumului de droguri.

Detaliul bulversant in cazul triplei crime de la Brasov, episod rarisim in cazuistica psihiatrica. De ce a vrut sa ramana in viata ucigasul dupa ce si-a casapit familia

Comportamentul ciudat al lui Florin Mircea Buliga poate deveni caz de studiu in psihiatrie. Potrivit psihologului Ana Maria Rusizan, este posibil ca barbatul sa fi suferit o criza psihotica, pe fondul unor frustari sau al unei depresii, dar si pe fondul consumului de droguri.

Detaliul socant in cazul triplei crime de la Brasov! De ce a vrut Florin Buliga sa ramana in viata dupa ce si-a macelarit familia

Florin Mircea Buliga s-a predat marti politiei, dupa ce si-a omorat cu sange rece familia in casa in care locuiau. Acum, noi detalii socante ies la iveala. Psihologul care a analizat comportamentul lui si a.

Crima din Brasov: Ce a observat un preot de la Manastirea Sinca Veche la barbat

Gheorghe Piuraru, preot paroh al Manastirii Sinca Veche, a precizat ca daca autorul triplei crime de la Brasov a venit la Manastire, atunci acesta s-a dus acolo in ideea de a se linistii. De asemenea,.

Ce s-a intamplat in aceasta noapte in casa din Brasov unde au fost comise cele trei crime

Un barbat de 43 de ani din Brasov si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Vecinii familiei au relatat ca luni seara s-au auzit zgomote din locuinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )