Libnet.ro
UNICEF

01:06

Descoperire impresionanta intr-o comuna din Vaslui

România Liberă România Liberă,
Descoperire impresionanta intr-o comuna din Vaslui

Mai multe locuinte si obiecte vechi de peste 1. 600 de ani au fost descoperite in comuna vasluiana Pogonesti, in situl arheologic de la Polocin, in urma unor sapaturi facute de elevi si studenti din 13 tari, reuniti intr-o tabara internationala de arheologie, coordonata de muzeul din Barlad. continuă pe România Liberă

FOTO. O comuna din Cluj, prima in care toti cainii sunt sterilizati si microcipati

O comuna din judetul Cluj are toti cainii sterilizati si microcipati. Cei 450 de caini cu si fara stapan din cele cinci sate ale comunei Jichisu de Sus au fost sterilizati gratuit, in trei luni, arata organizatia Vier Pfoten.

Un baiat de sapte ani dat disparut, a fost gasit mort intr-un rau din Vaslui

Un baiat de sapte ani din localitatea vasluiana Grivita, dat disparut miercuri de acasa, a fost gasit mort, joi, intr-un rau din afara satului, el fiind vazut ultima data in viata in timp ce se juca.

China: 71 de morti in urma exploziei care a avut loc sambata intr-o uzina din Kunshan

Bilantul exploziei care a avut loc sambata intr-o uzina din estul Chinei a crescut la 71 de persoane decedate, anunta presa internationala. in explozia care s-a produs in orasul Kunshan, la 75 de kilometri d.

Cel putin 71 de morti in urma exploziei produse intr-o uzina din estul Chinei

Bilantul exploziei produse sambata intr-o uzina din estul Chinei a crescut la 71 de persoane, in timp ce presa semnaleaza condiitile precare de securitate in uzina. Explozia care s-a produs la Kunshan, un.

Case la vanzare pentru 1 euro intr-un sat din Sicilia

Aproximativ 20 de case au fost scoase la vanzare la pretul de 1 euro in satul Gangi, datand din secolul al XII-lea, situat in provincia Palermo, din Sicilia, relateaza publicatia online TheLocal. it.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )