Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire istorica. Arheologii sunt tot mai aproape de a deslusi misterul originii pietrelor de la Stonehenge

Adevărul Adevărul,
Descoperire istorica. Arheologii sunt tot mai aproape de a deslusi misterul originii pietrelor de la Stonehenge

Unul dintre cele mai mari si mai vechi cercuri de piatra din Marea Britanie a fost gasit in Tara Galilor. Ar putea fi blocurile originale ale Stonehenge. continuă pe Adevărul

BVB BET - tot mai aproape de maximul istoric

Actiunile Banca Transilvania, pe prima treapta in topul lichiditatii Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu evolutiile din pietele europene.

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Jador e jos de tot, locul 1 este o mare surpriza

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Surpriza celui care este primul in top. Nu este vorba despre Jador, ci despre altcineva. Razboinicii si Faimosii se intrec pentru titlul de cel mai bun concurent. Cine sunt vedetele care au obtinut cele mai mari punctaje in urma probelor competitiei din Republica Dominicana. Cine sunt .

Filmul Colectiv, mai aproape de a fi nominalizat la Oscar

Filmul Colectiv, in regia lui Alexander Nanau, se numara printre peliculele incluse pe lista scurta pentru Oscar. Are astfel sanse sa fie nominalizat la doua categorii de premii: Cel mai bun film strain si Cel mai bun documentar.

Horoscop Valentines Day. Zodiile care sunt cele mai pretentioase la cadouri

Ce spune horoscopul de Valentines Day si care sunt zodiile cele mai pretentioase la cadouri. Horoscopul de Ziua indragostitilor Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Pentru a-ti surpinde partenerul in cel mai placut mod, cu un cadou pe placul sau, trebuie sa-i cunosti gusturile. Pentru asta iti vine in ajutor horoscopul. Astrologia iti va .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )