Libnet.ro
UNICEF

18:45

Descoperire macabra intr-un apartament din Ocna Mures

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra intr-un apartament din Ocna Mures

Un barbat in varsta de 72 de ani a fost gasit decedat, miercuri, intr-un apartament din Ocna Mures, judetul Alba. Patru subofiteri ai Detasamentului de Pompieri Aiud au intervenit cu o autospe. continuă pe Antena3

Descoperire bizara intr-o padure din Bosnia. Un arheolog supranumit Indiana Jones de Bosnia sustine ca a dat de urma unei civilizatii pierdute

Un arheolog bosniac sustine ca a facut o descoperire istorica, intr-o padure apropiata de orasul Zavidovici. Semir Osmanagic a descoperit o sfera uriasa din piatra, cu un continut mare de fier, care.

Explozie intr-un apartament din Turnu Severin. Proprietarii, dusi la spital

Prin clipe de groaza au trecut marti locatarii unui bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin din cauza unei explozii de butelii intr-un apartament. Cei doi batrani care se aflau in locuinta in momentul producerii deflagratiei au ajuns la spital.

Ce a patit o femeie intr-o biserica din Bacau. Pacatul a fost surprins de camerele de supraveghere

A incalcat a opta porunca, fix in Casa Domnului. O femeie a sarutat icoanele, si-a facut cruce si. a furat o poseta cu bani, chiar intr-o biserica din Bacau. Pacatul a fost surprins de.

inca un caz Bogata: Un arab inoata alaturi de niste lei intr-o piscina din... Hunedoara (VIDEO)

Un nou caz Bogata in mediul online. Un barbat a postat pe site-ul Newsflare un clip in care apare in timp ce se joaca intr-o piscina alaturi de niste lei, selectand ca locatie strada.

Animale de companie, maltratate: 24 de caini si pisici, tinuti capitivi intr-o garsoniera din Brasov (FOTO)

Aurotitatile din Brasov au salvat, luni dimineata, 21 de caini si trei pisici, in urma unei perchezitii care a avut loc intr-o garsoniera amplasata la parterul unei vile din strada Simion.

Fenomen extrem: Grindina de marimea unei mingi de golf a cazut in timpul unei furtuni intr-un oras din China (VIDEO)

Furtuna de cosmar in China. Mai multe masini au fost avariate, dupa ce grindina de marimea unor mingi de golf, a cazut deasupra unui oras din Sudul Chinei. Desi vijelia a durat doar 10 minute, mai multe.

Madalina Ghenea, imagini fierbinti: Romanca a dansat la bara intr-un club din New York (VIDEO)

Imagini de senzatie cu Madalina Ghenea. Frumoasa romanca pare sa fi trecut peste tensiunile din cuplu. Madalina a aprins imaginatia fanilor dupa ce a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )