Libnet.ro
UNICEF

19:16

Descoperire MACABRA in parcul IOR din Capitala! Trupul unui om PLUTESTE pe lac! SOC! Este vorba despre... (VIDEO)

B1 B1,
Descoperire MACABRA in parcul IOR din Capitala! Trupul unui om PLUTESTE pe lac! SOC! Este vorba despre... (VIDEO)

UPDATE:Scafandrii au scos trupul barbatului decedat din apa. Asupra sa nu au fost gasite acte de identitate, dar nici vreun bilet de adio care sa sugereze ca ar fi vorba de o sinucidere. Politistii. continuă pe B1

Descoperire MACABRA in parcul IOR din Capitala! Trupul unui om PLUTESTE pe lac! SOC! Este vorba despre...

Un cadravru a fost observat joi dimineata plutind pe lacul din parcul IOR. Martorii au alertat imediat autoritatile care au intervenit de urgenta. La fata locului au intervenit scafandrii, doua echipaje SMURD.

Trupul unui barbat decedat, descoperit plutind pe lacul din Parcul IOR din Bucuresti

Un barbat de aproximativ 35-40 de ani a fost gasit decedat, joi, in lacul din parcul IOR din Capitala, informeaza Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Cadavrul unui barbat, descoperit plutind pe lacul din Parcul IOR

Un barbat mort cu varsta de aproximativ 40 de ani a fost descoperit plutind pe lacul Parcului IOR din Capitala. Pompierii ISU au reusit sa recupereze cadavrul aflat la aproximativ 20 de metri de mal.

Descoperire macabra in Arad. Doi barbati au fost gasiti fara suflare intr-o casa. Acestia ar fi consumat substante periculoase

Descoperire macabra in Arad. Doi barbati au fost gasiti morti intr-o casa din cartierul Bujac. Acestia au fost descoperiti de catre o femeie, care a sunat imediat la 112. Din primele date, a.

Descoperire MACABRA a unui vasluian in timp ce isi SAPA gradina

Un vasluian a gasit joi dimineata in gradina sa un proiectil neexplodat despre care se presupune ca ar data din al Doilea Razboi Mondial. El a anuntat autoritatile ca a gasit un proiectil neexplodat,.

Descoperire MACABRA! Un celebru academician, gasit MORT in masina in fata institutului

Doliu in lumea academica! Un celebru profesor a fost descoperit mort in masina sa parcata in fata Institututului de Istorie George Baritiu din Cluj Napoca, al carui director era din 20.

Descoperire MACABRA! Un celebru academician, gasit MORT in masina in fata institutului (FOTO)

Doliu in lumea academica! Un celebru profesor a fost descoperit mort in masina sa parcata in fata Institututului de Istorie George Baritiu din Cluj Napoca, al carui director era din 20.

Un interlop periculos cere tuturor apropiatilor sa il gaseasca pe pedofilul din Capitala (FOTO)

Se anunta vremuri dificile pentru politistul pedofil care a hartuit doi minori in liftul unui bloc din Drumul Taberei! Interlopul Sandu Geamanu le-a cerut tuturor apropriatilor sai sa il caute si.

PEDOFILUL din Capitala A FOST PRINS! INDIVIDUL a recunoscut AGRESIUNEA DIN LIFT!

Dupa 3 zile de cautari, politistii au reusit sa il prinda pe barbatul care a hartuit sexual doi minori in liftul unui bloc din Drumul Taberei. Conform primelor informatii furnizate de Digi24, b.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )