Libnet.ro
UNICEF

13:45

Descoperire macabra a unui hot din Prahova care a intrat ntr-o locuinta la furat

Hotnews Hotnews,
 Descoperire macabra a unui hot din Prahova care a intrat ntr-o locuinta la furat

Cadavrul unei femei aflat in stare avansata de putrefactie a fost gasit, luni, de catre un barbat care a intrat intr-o locuinta din municipiul Ploiesti cu intentia de a fura. in urma primelor verificari, autoritatile banuiesc ca femeia este decedata de un an, potrivitnews. ro. continuă pe Hotnews

Patania unui barbat din Suceava, care a uitat intr-un dulap 13.000 de euro

Un barbat din Suceava a fost pe punctul de a ramane fara 13. 000 de euro, dupa ce a returnat un obiect de mobilier in care pusese banii, noteaza informatiata. ro. Sora barbatului a cumparat de la o firma de.

Descoperire MACABRA intr-un mormant vechide 2.000 de ani! Nimeni nu se astepta la ASTA

Un sarcofag vechi de 2. 000 de ani a fost descoperit la un sit de constructii din Alexandria, generand numeroase intrigi in legatura cu ramasitele din interior. Unii dintre istorici s-au aventurat in a sustien.

Trump, nregistrat n secret de fostul sau avocat, Michael Cohen, n timp ce negociau plata unui fost model Playboy care ar fi avut o relatie cu liderul de la Casa Alba

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a inregistrat in secret o conversatie cu actualul lider al SUA cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale in care au discutat platile catre fostul model Playboy, Karen McDougal, care sustine ca ar fi avut o aventura cu Trump inainte de alegerile prezidentiale din 2016, relateazaNew York Times.

Fermierul din Cluj care si-a arat cmpul cu un mesaj anti-PSD a fost rugat de Politie sa l stearga

Clujeanul care, impreuna cu un francez, si-a arat campul cu un mesaj anti-PSD a fost contactat de Politie pentru a sterge mesajul. Sorin Bobis se intreaba daca a incalcat vreo lege si apeleaza pe Facebookla opinia juristilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )