Libnet.ro
UNICEF

11:45

Descoperire socanta in Buzau. O fetita de 12 ani a fost gasita spanzurata

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Buzau. O fetita de 12 ani a fost gasita spanzurata

O fetita de 12 ani din Puiesti, Buzau, a fost gasita spanzurata, sambata, 6 octombrie. Momentan, nu se inca motivul pentru care micuta a recurs la acest gest. Medicii si politistii au. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in Buzau. O fetita de 12 ani a fost gasita spanzurata. Copila si-a revenit miraculos

O fetita de 12 ani din Puiesti, Buzau, a fost gasita spanzurata, sambata, 6 octombrie. Momentan, nu se inca motivul pentru care micuta a recurs la acest gest. Medicii si politistii au.

Caz infiorator! O fetita de 12 ani si un tanar au gatit inima unui barbat si apoi au mancat-o. Explicatia lor i-a socat pe anchetatori

Un tanar de 22 de ani a comis o crima ingrozitoare si neobisnuita. A ucis un barbat, iar apoi i-a gatit inima. Anchetatorii au spus ca el si o copila de 12 ani au mancat din inima.

Descoperire socanta in Timisoara. Cadavru in descompunere, gasit pe un camp

Politistii din Timis au intrat in alerta joi seara dupa ce un un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca pe un camp din apropierea comunei Biled a fost gasit un cadavru in putrefactie. Procurorii Parchetul.

TRAGEDIE! A fost gasita MOARTA in casa! De doua saptamani nu am mai vazut-o

Tragedie la Constanta! O femeie a fost gasita moarta in casa. Pompierii au intervenit pentru a sparge usa apartamentului, dupa ce vecinii au semnalat ca aceasta nu a mai fost vazuta de circa doua saptam.

O fetita de opt ani a descoperit o sabie veche de 1.500 de ani intr-un lac din Suedia

O fetita de opt ani a descoperit o sabie care dateaza dinainte de aparitia vikingilor, in timp ce inota intr-un lac din Suedia, relateaza BBC.

Neonazistul italian care a deschis focul asupra a sase migranti africani a primit 12 ani de nchisoare

Luca Traini, un italian simpatizant al neonazistilor care a ranit la inceputul acestui an, cu focuri de arma, sase migranti africani intr-un atac ce a provocat consternare la nivel national, a fost condamnat miercuri la 12 ani de inchisoare, informeaza dpa, citat de Agerpres.

Un italian care a mpuscat mai multi imigranti africani, condamnat la 12 ani de nchisoare

O instanta italiana a condamnat la 12 ani de inchisoare un barbat care in luna februarie a comis un atac motivat de ura rasiala, impuscand sase imigranti africani in orasul Macerata, informeaza postul Euronews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )