Libnet.ro
UNICEF

00:07

Descoperire socanta in Buzau! Tanar de 18 ani, gasit mort in lacul Marghiloman

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Buzau! Tanar de 18 ani, gasit mort in lacul Marghiloman

Trupul neinsufletit al unui tanar in varsta de 18 ani a fost scos duminica de pompierii din cadrul ISU din lacul Marghiloman, aflat in municipiul Buzau. continuă pe Antena3

Cine este Lidia Fecioru. Ce a facut astrologul de la Antena 3 cand s-a intalnit cu sotul ei dupa 18 ani de la divort

Un bioenergoterapeut, la fel cum este si Lidia Fecioru, este cel care se ocupa cu vindecarea bolilor prin intermediul calitatilor lui bioenergetice. Acesta studiaza sursele energetice si transformarile de energie la nivelul materiei vii. Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti si astrologi din Romania. Vedeta poate fi vazuta des pe micile ecrane, .

Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus acestora

Cine este tanarul in varsta de 18 ani din Buzau, gasit mort duminica, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman. Se ia in calcul varianta sinuciderii. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus? Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac? Vasile B. , un tanar in varsta de .

VIDEO Tanar de 18 ani, inecat in helesteul din parcul Marghiloman

Trupul fara viata al unui barbat a fost scos din lacul de pe domeniul Marghiloman de catre pompierii buzoieni. Din primele informatii reiese ca ar fi vorba despre un tanar, dar circumstantele in care a murit nu sunt deocamdata cunoscute.

Tanara de 18 ani, batuta fara mila de un grup de sapte baieti. Totul s-a intamplat in timp ce se afla intr-o cafenea. Motivul e absolut socant

O tanara de 18 ani a trecut printr-o experienta traumatizanta, in timp ce se afla intr-o cafenea din St. Petersburg. A fost atacata si batuta de un grup de sapte barbati, cae intentionau sa o jefuiasca.

Tragedie la muntele Athos: Un tanar teolog roman a fost gasit mort cu icoana Maicii Domnului in mana

Autoritatile din nordul Greciei investigheaza moartea unui roman in varsta de 28 de ani, absolvent al Facultatii de Teologie din Bucuresti, al carui cadavru a fost gasit in apropierea intrarii intr-o pestera in timpul unui pelerinaj pe Muntele Athos, relateaza vineri ekathimerini. com.

Un roman de 28 de ani, aflat in pelerinaj, a fost gasit mort pe Muntele Athos

Autoritatile din nordul Greciei investigheaza moartea unui roman in varsta de 28 de ani, absolvent al Facultatii de Teologie din Bucuresti, al carui cadavru a fost gasit in apropierea intrarii intr-o pestera in timpul unui pelerinaj pe Muntele Athos, scrie Agerpres, citand ekathimerini. com.

Targujian gasit mort in propriul apartament de catre lucratorii de la ISU

Un targujian in varsta de 58 de ani a fost gasit decedat, astazi de dimineata, in propriul apartament din cartierul 9 Mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )