Libnet.ro
UNICEF

21:45

Descoperire socanta pe un camp din Galati. Ce a gasit un satean

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta pe un camp din Galati. Ce a gasit un satean

In timp ce lucra terenul agricol un satean din Galati a gasit un proiectil de aviatie de 100 de kilograme, din al Doilea Razboi Mondial. Omul a sunat la 112, iar pirotehnistii veniti la fata locului au detona. continuă pe Antena3

Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galati

Aproximativ 50 de infirmiere, ingrijitori, brancardieri si angajati din aparatul administrativ al Spitalului de Pneumoftiziologie din Galati au protestat, astazi, in curtea unitatii medicale, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza News. ro.

Descoperire socanta intr-0 garsoniera: oseminte umane zidite sub cada din baie

Un barbat de 37 de ani a sesizat Politia dupa ce a gasit fragmente de oseminte umane care erau zidite sub cada de la baie.

Descoperire socanta in apele unui lac. Scafandrii s-au apropiat si nu le-a venit sa creada - VIDEO

Descoperirea facuta in acel lac i-a lasat fara cuvinte pe scafandrii. Echipa care a mers sa exploreze un lac din Statele Unite ale Americii a avut parte de o surpriza de proportii. Cu cat scafandrii se apropiau mai.

Un barbat din Gorj a cumparat o garsoniera, dar cand a intrat in baie a facut o descoperire socanta. A alertat imediat Politia

Un barbat din Balteni, judetul Gorj, a descoperit, miercuri seara, sub cada garsonierei in care locuia, mai multe oase umane. Acesta a anuntat Politia Gorj, care a deschis o ancheta. Politia orasului.

Descoperire socanta, facuta de mediciin interiorul craniului unei fetite. Are o greutate de aproape jumatate de kilogram

O fata de 12 ani a fost adusa de urgenta la Spitalul Sterling din India, dupa ce a acuzat stari de slabiciune, dureri de cap si ameteli. in momentul in care au examinat-o cu ajutorul tehnicii de imagistica pr.

Un roman din Londra, gasit mort in casa. Politistii sunt in alerta. Ce au descoperit cu jumatate de ora inainte

Radu Nicolae, originar din Brasov, a fost gasit injunghiat in apartamentul in care locuia cu iubita sa si fiul sau de doar sase luni. Politistii sunt in alerta, dupa ce in zona a mai fost o crima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )