Libnet.ro
UNICEF

05:15

Descoperire socanta in Cascada Putnei. A fost gasit fara viata

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Cascada Putnei. A fost gasit fara viata

Un barbat de 70 de ani care a alunecat si a cazut vineri seara in Cascada Putnei a fost gasit, dupa cateva ore de cautari, fara viata, la circa 100 de metri in aval, agatat in radacini de copaci,. continuă pe Antena3

Dupa 16 ani de casatorie si trei copii, o femeie a facut o descoperire socanta despre partenerul sau de viata: Simt ca mor

Dupa mai bine de un deceniu de casatorie si exact cand se astepta mai putin, o femeie a facut o descoperire socanta despre partenerul sau de viata. Sotul meu are 39 de ani, eu 35. Lucreaza.

NOTRE-DAME. A fost gasit barbatul din poza devenita virala dupa incendiul de la Notre-Dame

Barbatul care se juca cu o fetita, in fata Catedralei Notre-Dame din Paris, chiar inainte de izbucnirea incendiului, a fost gasit. Fotografa care a surprins imaginea a pornit o campanie virala pe Twitter,.

Un pui de urs ratacit a ajuns intr-un rau. Ce s-a intamplat cu el dupa ce a fost gasit de muncitori VIDEO

Un pui de urs pierdut de mama lui a fost salvat de angajatii de la Directia Silvica Bacau, dupa ce a fost descoperit intr-un rau de munte de o echipa de muncitori.

Un nou pachet cu cocaina a fost gasit in largul coastelor bulgare ale Marii Negre. Plutea atasat de o vesta de salvare

Autoritatile bulgare au anuntat miercuri gasirea unui nou pachet cu cocaina in largul coastelor bulgare ale Marii Negre, informeaza BTA. Pachetul, al treilea in zece zile, a fost descoperit marti seara de o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1987 seconds )