Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire SOCANTA in fata Ministerului Justitiei: Toata lumea a fost ULUITA(FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Descoperire SOCANTA in fata Ministerului Justitiei: Toata lumea a fost ULUITA(FOTO, VIDEO)

Descoperire socanta in fata Ministerului de Justitie, chiar inainte ca Tudorel Toader sa isi faca aparitia. Jurnalistii au gasit un sarpe de un metru si jumatate in iarba, informeaza B1. continuă pe B1

A inceput sa se comporte extrem de ciudat in ziua nuntii. Toata lumea a crezut ca emotiile sunt de vina, dar in cele din urma mireasa a ajuns la spital. Medicul a fost uimit: Cum de nu si-a dat nimeni seama?

Mireasa a inceput sa se comporte ciudat chiar in ziua nuntii sale si toata lumea a crezut ca are o cadere nervoasa din cauza nuntii. Cum femeia nu se calma, rudele au dus-o de urgenta la.

Erau casatoriti de doi ani, dar brusc femeia l-a anuntat ca divorteaza. Toata lumea a crezut ca este o gluma cand au aflat motivul

Erau casatoriti de doi ani, dar brusc femeia l-a anuntat ca divorteaza. Toata lumea a crezut ca este o gluma cand au aflat motivul. Si asta pentru ca Lynn Aronberg, de 36 de ani, s-a simtit din ce.

Doi artisti celebri s-au logodit dupa doar doua luni de relatie: Toata lumea a fost luata prin surprindere(FOTO)

Cantaretul american Nick Jonas s-a logodit cu actrita indiana Priyanka Chopra, dupa doar doua luni de relatie, potrivit unor surse citate de revista People. Publicatia noteaza ca artistul in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )