Libnet.ro
UNICEF

05:30

Descoperire socanta intr-un apartament din Barlad. Un barbat a fost gasit mort, in stare avansata de putrefactie

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta intr-un apartament din Barlad. Un barbat a fost gasit mort, in stare avansata de putrefactie

Tragedie in Barlad, iar pompierii care au patruns in respectivul apartament au avut un soc. Au descoperit un barbat in varsta de 87 de ani, decedat, aflat in stare avansata de putrefactie. Conform. continuă pe Antena3

Descoperire socanta la Podul de la Maracineni. Un barbat a fost gasit decedat

Descoperire socanta la Podul de la Maracineni. Un barbat a fost gasit fara suflare, dupa ce s-a spanzurat de grinzile metalice ale podului. Un alt caz a avut loc in luna aprilie, cand un cetatean austriac.

O tanara din Barlad a mers sa-si vada tatal, insa cand a intrat in locuinta a avut parte de socul vietii sale

O tanara din Barlad a mers sa isi vada tatal, in apartamentul unde acesta locuia. Aceata a venit la domiciliul acestuia, cand a avut parte de un soc. Femeia ar fi fost sunata de vecinii acesuia ca.

Descoperire terifianta! Trupul neinsufletit al unui barbat, gasit intr-un gunoi, in spatele unui supermarket

Descoperire socanta in nordul Londrei! Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit intr-un cos de gunoi din spatele unui supermarket. Politistii au demarat o ancheta. Politia a fost chemata .

Descoperire socanta in Satu Mare. O fata de 17 ani gasita moarta pe calea ferata

O tanara, de 17 ani, din municipiul Satu Mare, a fost gasita decedata pe o cale ferata din municipiul Satu Mare, in zona Ostrovului. Corpul tinerei a fost descoperit luni dimineata. Politistii au intocmit.

Descoperire socanta in Italia. Trupul unei romance de 52 de ani a fost gasit in stare avansata de descompunere, in propria casa

O romanca de 52 de ani a fost gasita fara suflare, in casa pe care o inchiriase din localitatea Fasano, Italia. Trupul femeii era intr-o stare avansata de descompunere, iar politistii au transmis ca, cel.

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Era ziua in amiaza-mare (FOTO)

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Eraziua in amiaza mare, iar barbatul nu avea nicio jena. Oamenii legiiau fost chemati sa prinda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )