Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire socanta in Micesti. Un cadavru mumificat a fost gasit langa vila lui Ceausescu

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Micesti. Un cadavru mumificat a fost gasit langa vila lui Ceausescu

Un cadavru mumificat a fost gasit duminica dupa-amiaza intr-o capela de rugaciuni din zona fostei vile a lui Nicolae Ceausescu din comuna Micesti. Foarte multi politisti criminalisti au fost trimisi la. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in Maracineni. Un cadavru mumificat a fost gasit langa vila lui Ceausescu

Un cadavru mumificat a fost gasit duminica dupa-amiaza intr-o capela de rugaciuni din zona fostei vile a lui Nicolae Ceausescu din comuna Maracineni. Foarte multi politisti criminalisti au fost trimisi .

Descoperire socanta in Tulcea. A fost gasit mort in fantana

Pompierii tulceni au scos, vineri dupa-amiaza, dintr-o fantana, corpul unui barbat in varsta de 51 de ani, din satul Trestenic. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ), barbatul nu mai.

CUTREMURATOR! Un cadavru mumificat a fost gasit intr-o capela de rugaciuni din judetul Arges

Un cadavru mumificat a fost gasit, duminica, intr-o capela de rugaciuni din zona fostei vile din Micesti, judetul Arges, a lui Ceausescu.

Bolid de lux, cu placute false, facut praf de catre un tanar. Soferul a fugit de la fata locului, dar a fost gasit de politisti

Un bolid de lux, marca Jaguar, a fost gasit rasturnat pe un camp, din comuna damboviteana Baleni. Un sofer care a observat masina extrem de avariata a sunat la 112. Oamenii legii au stabilit ca masina avea placutele de inmatriculare ale unui autoturism Dacia. Dupa cateva ore de cautari, politistii l-au gasit si pe proprietarul real al masinii.

Incendiu cumplit in Neamt. Un tanar cu handicap a fost gasit carbonizat (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, la o locuinta din Roman,judetul Neamt. Cadavrul carbonizat al unui tanar cu probleme locomotorii a fost gasit in aceasta dimineatade pompierii care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )