Libnet.ro
UNICEF

10:45

Descoperire socanta pe o strada din Constanta. A fost gasita o bucata carbonizata dintr-un cadavru

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta pe o strada din Constanta. A fost gasita o bucata carbonizata dintr-un cadavru

Descoperire macabra in judetul Constanta. O bucata carbonizata dintr-un cadavru a fost gasita in apropierea de localitatea Istria. Se pare ca ar fi vorba despre un barbat, sustin surse apropiate. continuă pe Antena3

Crima care a ingrozit o localitate din Constanta! Un barbat a fost ucis, transat, incendiat si ingropat. Nimanui nu i-a venit sa creada cine este faptasul (VIDEO)

Descoperire macabra in judetul Constanta! Locuitorii din Istria au gasit un membru inferior picior) uman, carbonizat, pe strada! Oamenii legii au si declansat cercetarile, sub coordonarea unui procuror din.

Descoperire socanta in Brasov. Un copil de zece ani a fost gasit spanzurat

Un copil in varsta de zeceani, din satul Zizin, comuna Tarlungeni, a fost gasit spanzurat luni dimineata, fiind transportat la spital cu semne vitale, a informat subcomisar Alina Maria Ivan purtatorul de cu.

A fost gasita a doua victima din avalansa produsa pe Valea Morarului

Salvamontistii din Busteni au anuntat ca au gasit si cea de a doua victima a avalansei produsa duminica pe Valea Morarului din Bucegi.

Protestele de strada din Franta afecteaza desfasurarea Campionatului European

Doua meciuri programate sambata in grupa I principala de la Campionatul European de handbal feminin din Franta au fost amanate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )