Libnet.ro
UNICEF

05:15

Descoperire tragica in Constanta: Copilul de 8 ani, disparut in urma cu sase zile, a fost gasit mort vineri dimineata (VIDEO)

B1 B1,
Descoperire tragica in Constanta: Copilul de 8 ani, disparut in urma cu sase zile, a fost gasit mort vineri dimineata (VIDEO)

Descoperire tragica in Constanta. Copilul de opt ani care a disparut de sase zile a fost gasit mort in aceasta dimineata de catre politisti. Trupul baiatului a fost scos dintr-un bazin de decantare, care fu. continuă pe B1

Ultimele imagini cu baiatul de opt ani, disparut la Pecineaga! Copilul a fost gasit fara viata - VIDEO

Camerele de supraveghere din comuna Pecineaga au surprins momentul in care Iulian a cazut intr-un bazin din localitate Iulian Alexandru Bitica, in varsta de 8 ani, baietelul care a disparut sambata, 2.

Cate operatii estetice are Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei. Cum arata ea cu ani in urma. Diferenta majora

Raluca Turcan este noul vicepremier al Romaniei in Guvernul condus de Ludovic Orban. Ea a intrat in politica in anul 2000, cand arata ca o scolarita care purta bentita, iar de atunci a facut o serie de schimbari, inculsiv operatii estetice in urma carora si-a modificat aspectul fizic. Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei, a facut o .

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )