Libnet.ro
UNICEF

16:00

Am descoperit Sfantul Graal, este cea mai rara specie din ROMANIA. Ce au gasit oamenii de stiinta

Antena3 Antena3,
Am descoperit Sfantul Graal, este cea mai rara specie din ROMANIA. Ce au gasit oamenii de stiinta

O populatie de boa de nisip a fost descoperita recent in Romania, anunta Societatea Ornitologica Romana SOR), care adauga ca, deoarece aceasta specie este protejata, nu vor fi furnizate date despre locul. continuă pe Antena3

Panasonic Lumix CM1 este telefonul cu cea mai buna camera foto

Chiar daca produsele Panasonic nu-ti sunt cunoscute, acesta iti va ramane in minte. Se numeste Panasonic Lumix CM1 si este telefonul cu cea mai buna camera foto. Panasonic Lumix CM1 ruleaza Android, e un smartphone, dar foloseste un senzor imens pentru fotografii foarte bune. Panasonic CM1 are un senzor de un inci cu o rezolutie de 20 megapixeli completat de un obiectiv Leica cu diafragma f/2. Practic, un obiectiv si senzor de camera compacta premium au ajuns pe un smartphone.

TOP: 10 tari cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania

Aflat la a cincea editie, clasamentul tarilor cu cea mai buna reputatie din lume, realizat de o firma de consultanta americana, trece in revista in acest an statele cu cel mai mare PIB din lume. Acesta este si motivul pentru care Romania si Kuweit au.

La ordinea zilei: Cea mai recenta GAFA a ministrului Educatiei, Remus Pricopie

Dana Grecu a prezentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, cea mai recenta gafa a ministrului Educatiei, Remus Pricopie, care a afirmat intr-o emisiune de televiziune ca fondatorii Romei, Romulus.

Aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana isi apara unitatea, dupa abuzurile denuntate de mai multi ofiteri

Presa internationala, citata de Mediafax, noteaza ca aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana au venit duminica in apararea unitatii 8200, dupa ce peste 40 de ofiteri au denuntat abuzurile comise impotriva palestinienilor.

[P] Alibaba, cea mai mare listare la bursa din istorie? Cum poti deveni actionar

Listarea pe Bursa de la New York a retailerului asiatic online Alibaba are toate argumentele pentru a stabili un nou record, putand fi cea mai mare listare din istorie. Estimata la peste 160 mld. USD, compania a atras atentia investitorilor romani in cautare de noi oportunitati pentru plasarea banilor. Merita sa cumperi?Citeste in articol opinia analistilor casei de brokeraj Tradeville .

FOTO Cea mai mare si moderna piata din zona Moldovei s-a deschis la Vaslui

Mii de vasluieni au participat astazi la deschiderea Pietei Centrale din Vaslui, considerata cea mai mare si moderna piata agroalimentara din zona Moldovei, care se intinde pe o suprafata de 4. 800 de metri patrati.

Sarea nu are nicio legatura cu hipertensiunea arteriala. Zaharul este cel mai mare dusman

Zaharul este mult mai periculos decat sarea in ceea ce priveste riscul de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu al cercetatorilor americani, care sustin ca nivelul ridicat al acestuia in sange afecteaza .

FOTOLiceul Ioan Slavici din Panciu are cea mai moderna baza sportiva din judet

Noua baza sportiva a Liceului Teoretic Ioan Slavici este un obiectiv realizat cu fonduri europene, prin proiectul EDU PANCIU - EDUCATIE SI CUNOASTERE.

Se culeg ultimele roade. Cea mai buna recolta la porumb din ultimii 20 de ani

Fermierii din judetul Calarasi dau zor sa stranga ultimele roade din camp. Multumirea agricultorilor este pe masura efortului depus: recolta la porumb este peste asteptari. in ultimii 15-20 de ani nu s-a mai vazut asa ceva in Baragan.

Baia Mare, cea mai buna echipa de rugby din Romania. Maramuresenii au castigat al cincelea titlu de campioni din istorie

CSM Stiinta Baia Mare este noua campioana nationala la rugby, dupa succesul cu 25-19 in fata Farului Constanta intr-un meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )