Libnet.ro
UNICEF

22:15

Descoperiti. Bombele programate sa explodeze inainte de alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Bombele programate sa explodeze inainte de alegerile prezidentiale

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate, la emisiunea Descoperiti, bombele programate sa explodeze inainte de alegerile prezidentiale. O motiune de cenzura trecuta, chinurile facerii unui nou guvern,. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului, Renate Weber, sesizare la CCR pe legea privind alegerile prezidentiale: Nu aruncam in aer nimic. Efectele vor fi la alegerile prezidentiale urmatoare

Noul Avocat al Poporului, Renate Weber, reactioneaza dupa anuntul potrivit caruia institutia pe care o conduce a sesizat Curtea Constitutionala pe tema legii privind alegerile prezidentiale. Si spune ca o.

Sondaj pentru alegerile prezidentiale. Rasturnare de situatie dupa motiunea de cenzura. Cine ii sufla in ceafa lui Iohannis

Motiunea de cenzura si ancheta Rise Project cu privire la proiectele demarate de Dan Barna au dat peste cap toate calculele pentru alegerile prezidentiale. Liderul USR, Dan Barna, dar si candidatul ALDE Pro Romania, Mircea Diaconu, au pierdut teren in fata celorlalti candidati, in timp ce PSD ar fi crescut usor in sondaje. Sondaj .

Trei exit-poll-uri la alegerile prezidentiale

Trei institute au fost acreditate de Biroul Electoral Central BEC) sa faca sondajele de opinie la iesirea de la urne, la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Octavian Ticu anunta ca va candida la alegerile prezidentiale si spera ca Igor Dodon va sta la inchisoare pana atunci

Deputatul Octavian Ticu a anuntat joi, 24 octombrie, la emisiunea Puterea a Patra de la N4, ca va candida la functia de presedinte al Republicii Moldova la alegerile prezidentiale din 2020.

Ce spune Renato Usatii despre participarea sa in alegerile prezidentiale din 2020

Presedintele Partidului Nostru, Renato Usatii, sustine ca va lua o decizie privind potentiala sa candidatura pentru functia de presedinte al Republicii Moldova la urmatoarele prezidentiale in functie de sustinerea populatiei, transmite IPN.

Rasturnare de situatie pentru alegerile prezidentiale. SONDAJ-bomba

Un sondaj CURSarata care este tendinta pentru primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie. Conform sondajului CURS, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, Klaus Iohannis ar obtine 37%.

Catastrofa! Curtea Constitutionala este obligata sa amane alegerile prezidentiale! Iata DE CE!

Augustin Zegrean, fostul Presedinte al CCR, este primul oficial greu care confirma ca alegerile prez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )