Libnet.ro
UNICEF

11:45

Descoperiti. Cum s-a suparat Elena Udrea ca Traian Basescu o sustine pe Kovesi

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Cum s-a suparat Elena Udrea ca Traian Basescu o sustine pe Kovesi

Andreea Sava a prezentat la Antena 3, in exclusivitate, in cadrul emisiunii Descoperiti, episodul contradictoriu dintre Elena Udrea si Traian Basescu, pe motivul sustinerii Laurei Codruta Kovesi la. continuă pe Antena3

Elena Udrea afla daca va fi audiata in Costa Rica, in dosarul campaniei lui Basescu

Curtea de Apel Bucuresti decide daca Elena Udrea va fi sau nu audiata in Costa Rica in dosarul privind finantarea campaniei prezidentiale din 2009 a lui Traian Basescu. in acest dosar sunt implicati.

Elena Udrea, despre Adrian Ursu si Oana Zamfir: Niciodata n-am cerut sa fie dat un jurnalist afara

Elena Udrea a facut dezvaluiri la Antena 3, intr-o interventie telefonica din Costa Rica, referitoare la jurnalistii Oana Zamfir si Adrian Ursu, dati afara de la postul Realitatea. Vreau sa ma.

Elena Udrea: Kovesi facea arestarile pe comenzile pe care le primea de la Florian Coldea

Dupa ce Sebastian Ghita a spus ca 50% dintre arestarile pe care le facea Laura Codruta Kovesi erau din razbunare, iar 50% pe comenzi, Elena Udrea a spus ca erau facute mai degraba pe comenzi Eu cred ca.

Elena Udrea, declaratii in direct din Costa Rica despre Kovesi: Nu poti sa stai la mana unei femei plinade gelozii, care e in stare sa te trimita in puscarie pentru ca il iubea ea pe Ghita

Elena Udrea face o serie de afirmatii la Sinteza Zilei, de la Antena 3, in directdin Costa Rica. Stire in curs .

Elena Udrea, declaratii socante din Costa Rica, despre Kovesi: Nu poti sa stai la mana unei femei plinade gelozii, care e in stare sa te trimita in puscarie pentru ca il iubea ea pe Ghita

Elena Udrea face o serie de afirmatii la Sinteza Zilei, de la Antena 3, in directdin Costa Rica. Stire in curs .

TRAIAN BASESCU: Exista un risc pentru referendum, asa cum este el, cu intrebari prost puse

Traian Basescu, candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat astazi, la Timisoara, ca are mai multa importanta daca presedintele Klaus Iohannis pierde referendumul pe Justitie, decat daca l-ar castiga.

TRAIAN BASESCU: Am vazut niste primitivi care au imbracat in pungi de gunoi crucile militarilor romani

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, candidat al PMP pentru alegerile europarlamentare, a criticat, in cadrul unei conferinte de presa, la Timisoara, actiunea unor primitivi de a imbraca in pungi de gunoi mai multe cruci ale militarilor romani dintr-un cimitir din Bacau, spunand ca acest eveniment vine dupa un sir de evenimente sovine sustinute de UDMR.

TRAIAN BASESCU: Ar fi ultima deziluzie ca Kovesi sa se implice in politica

Fostul presedinte Traian Basescu spera ca Laura Codruta Kovesi sa obtina functia de sef al Parchetului European, el sustinand ca o implicare a acesteia in politica ar fi ultima deziluzie pe care i-ar face-o.

Traian Basescu: Mi-as dori ca acesti primitivi care au invelit crucile soldatilor romani sa raspunda in fata legii pentru profanare

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, sambata, la Timisoara, critici dure in legatura cu actiunea unor primitivi de a imbraca in pungi de gunoi cruci ale militarilor romani dintr-un cimitir din Bacau. B[sescu sustine ca incidentul are loc dupa un sir de evenimente sovine sustinute de UDMR.

Traian Basescu: Exista un risc pentru referendum, asa cum este el, cu intrebari prost puse

Traian Basescu, candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata, la Timisoara, ca are mai multa importanta daca presedintele Klaus Iohannis pierde referendumul pe Justitie, decat daca l-ar castiga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )