Libnet.ro
UNICEF

21:15

Descoperiti. Firma lui Rares Bogdan, contracte cu statul

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Firma lui Rares Bogdan, contracte cu statul

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la emisiunea Descoperiti declaratia de interese a domnului Rares Bogdan, care vine sa confirme faptul ca firma lui a avut contracte cu Hidroelectrica. intr-un. continuă pe Antena3

RARES BOGDAN: Vom castiga alegerile si vom ridica Romania din noroi

Candidatul PNL aflat pe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a transmis, de la Timisoara, un mesaj de mobilizare la vot si a criticat PSD, spunand ca Romania este trista. Vom castiga alegerile europarlamentare si vom ridica Romania din noroi.

RARES BOGDAN: PSD vrea sa-si puna Justitia la butoniera

Candidatul PNL care deschide lista pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a declarat, astazi, la Lugoj, ca PSD nu doreste o reconfigurare a Justitiei, ci vrea sa-si puna Justitia la butoniera.

Rares Bogdan: Aceste alegeri nu sunt despre europarlamentarii care vor merge la Bruxelles, ci despre ramanerea sau nu in Europa (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc in alegerile europarlamentare, a facut un apel, duminica in momentul lansarii candidatiilor la Cluj, la romani sa vina sa voteze pe 26 mai si sa inlature PSD de la putere.

Rares Bogdan, apel pentru romani: Am venit pentru sa ingenunchem PSD, sa ii spunem lui Liviu Dragnea, lui Codrin Stefanescu, lui Mitraliera, lui Nicolicea ca timpul lor a expirat (VIDEO)

Candidatul de pe primul loc al listei PNL pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a facut un apel catre romani, in cadrul evenimentului liberalilor de la Timisoara, pentru a iesi la vot si a vota PNL.

Rares Bogdan: Timpul lui Dragnea a expirat. ingenunchem PSD si ridicam Romania din noroi

Candidatul PNL aflat pe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a transmis, de la Timisoara, un mesaj de mobilizare la vot si a criticat PSD, spunand ca Romania este trista. Vom castiga alegerile europarlamentare si vom ridica Romania din noroi, a spus el.

Rares Bogdan, venituri cat Carmen Avram si Adrian Ursu la un loc: Fostul jurnalist a incasat bani de la Hotel Phoenicia al lui Mohammad Murad, un afacerist promovat de Realitatea TV si apropiat de Mihai Tudose (FOTO)

Rares Bogdan si Carmen Avram sunt cele doua surprize de pe listele PNL, respectiv PSD, pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Cei de la Supervizor au consultat declaratiile de avere a celor doi fosti.

Cat de bogati sunt Rares Bogdan si Carmen Avram potrivit declaratiilor de avere. Venituri lunare fabuloase

Fostul moderator al emisiunii Jocuri de Putere incasa 23. 000 lei luna aproximativ 5. 000 de euro) de laRealitatea TV. Teleziunea nu e singura sursa de venit. in total, Rares Bogdan, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, incaseaza lunar peste 150. 000 de euro. Carmen Avram, vedeta Antenei 3 si locul doi pe lista PSD pentru Bruxelles, are venituri lunare de peste 60. 000 de euro. Sumele apar in declaratiile de avere depuse la BEC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )