Libnet.ro
UNICEF

13:45

DESENAND am devenit tot mai CETATEAN

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DESENAND am devenit tot mai CETATEAN

Deja nu mai poate raspunde cererilor primite pe internet. In ultimii ani, Dan Perjovschi a devenit un drawing provider pentru tot felul de cauze activiste si caritabile. E rugat sa faca imagini simple si percutante pentru pagini de Facebook sau pe. continuă pe Wall-Street Ro

Oglinda economica a situatiei din Turcia: Lira locala e pe tobogan, tara are rating junk si se imprumuta tot mai scump. Guvernul sustine ca este vorba de sabotaj si manipulare

Lira turceasca a plonjat marti pana la noi minime record, trasa in jos de economia tot mai slabita si atacurile militante care destabilizeaza tara.

Radu BANCIU: GHITA a MINTIT! in 2010, putea sa ajunga de la Seychelles la Istanbul doar daca era PROST GRAMADA / Cristian SIMA: BANCIU ARE DREPTATE! GHITA MINTE tot mai mult. Cand o sa spuna adevarul, n-o sa-l mai creada nimeni (VIDEO)

Radu Banciu l-a prins cu minciuna pe Sebastian Ghita! Este un detaliu, dar unul care poate indica faptul ca afaceristul, pe numele caruia exista un mandat de arestare in lipsa, a mai mintit si in.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )