Libnet.ro
UNICEF

05:15

De la desert la dezastru pentru concurentii MasterChef: doua eliminari intr-o intrecere in care detaliile au contat

Adevărul Adevărul,
De la desert la dezastru pentru concurentii MasterChef: doua eliminari intr-o intrecere in care detaliile au contat

Competitia culinara MasterChef a oferit unele dintre cele mai dificile probe in urma carora doi concurenti au fost eliminati. Participantii au gatit pentru vedete precum Andi Moisescu, Andra sau Cabral, au fost indusi in eroare de chef Patrizia Paglieri si au dat gres in pregatirea unui tort. Pe masura ce fazele finale se apropie, concursul a devenit din ce in ce mai dur si solicitant. continuă pe Adevărul

Concurentii MasterChef gatesc pentru Andi Moisescu, Andra si Catalin Maruta

Competitia culinara MasterChef continua cu noi probe de foc. in editia din aceasta seara, soldati americani si romani vor mancare preparatele participantilor ramasi in concurs, ca mai apoi, o serie de vedete, printre care Andi Moisescu, Andra si Catalin Maruta, sa fie poftite la masa. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale emsiunii.

Concurentii MasterChef isi fura unul altuia ingredientele, in aceasta seara

Cei 11 aspiranti la titlul de MasterChef vor fi supusi la probe tot mai dificile pentru a demonstra ca au talent culinar si merita premiul cel mare in valoare de 50. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului din aceasta seara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )