Libnet.ro
UNICEF

22:30

Desfasurare de forte de 1 Mai: zeci de mii de politisti se vor asigura de respectarea ordonantelor militare

Adevărul Adevărul,
Desfasurare de forte de 1 Mai: zeci de mii de politisti se vor asigura de respectarea ordonantelor militare

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar sef de politie Monica Dajbog, a anuntat ca respectarea ordonantelor militare de 1 Mai va fi asigurata de aproximativ 36. 000 de politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera, politisti locali si militari. Pentru incidentele grave sunt pregatite 150 de grupe de interventie, iar echipajele de la sol vor fi ajutate de elicoptere. continuă pe Adevărul

Protest masiv al operatorilor din turism organizat pe 1 mai. Zeci de mii de oameni din industrie sunt acum afectati

Industria turismului este printre cele mai afectate industii de criza cauzata de pandenia de coronavirus. Operatorii din Romania spun ca nicio masura legislativa nu vine in sprijinul lor si ca, din acest motiv, pregatesc un protest masiv in mediul online.

Zeci de mii de politisti si jandarmi mobilizati in weekend pentru a-i descuraja pe amatorii de petreceri si picnicuri de 1 Mai. Zonele turistice, supravegheate cu elicopterele

Aproximativ 36. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera, sprijiniti de lucratori de la alte structuri operative, precum si de politisti locali si militari au fost mobilizati pentru urmatoarele zile pentru a supraveghea ca restrictiile vor fi respectate de amatorii de iesiri de 1 mai. Vor fi folosite elicopterele si, daca e cazul, dronele.

Iohannis si guvernul liberal au falimentat astazi invatamantul privat din Romania. Zeci de mii de afaceri vor falimenta

Presedintele Romaniei a facut astazi un anunt care a bulversat totalmente invatamantul privat din Romania: scoala nu se va mai putea relua in acest an. Zeci de mii de scoli, gradinite si crese private din tara se afla la momentul falimentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )