Libnet.ro
UNICEF

05:30

Design din Alpi pentru Carpati

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Design din Alpi pentru Carpati

Cum poate fi adus acasa spiritul unei cabane din muntii austrieci? Simplu. Cu arta decorativa spectaculoasa, cu trofee de vanatoare rare, cum ar fi un pangolin, si piese de mobilier de inspiratie cinegetica. Incepe sa sune osterreicher? Ca sa va convingeti, va asteptam in expozitia Licitatiei Animalia, in care publicul are ocazia sa admire o . continuă pe Ceaşca de Cultură

Romania - Congo, meci egal in primul amical din pregatirea pentru EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a reusit sa faca un egal cu selectionata congoleza, scor 1-1. Romania - Congo este primul meci al nationalei tricolore in stagiunea de pregatire din.

A lasat jobul din constructii pentru moda si acum are o afacere inspirata de tipologia femeii de la tara

Izabela Mandoiu poate fi un exemplu pentru tinerii care vor sa construiasca ceva pe cont propriu, dar inca nu au curaj sa renunte la siguranta jobului. Este drept ca tanara a facut treptat trecerea de la angajat la antreprenor, insa a indraznit sa.

Elvetia a construit cel mai lung tunel feroviar din lume, pentru a proteja flora si fauna Alpilor (FOTO, VIDEO)

Elvetienii au construit cel mai lung tunel ferovier, pe care il vor deschide in luna iunie. Acesta are o lungime de 57 de kilometri si a fost construit pentru a proteja zona Alpilor din Elvetia, potrivit.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )