Libnet.ro
UNICEF

06:45

Designerul Casei Regale ii ia apararea fostului Principe Nicolae

România Liberă România Liberă,
Designerul Casei Regale ii ia apararea fostului Principe Nicolae

Designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, a scris pe Internet ca nu intelege decizia Regelui Mihai I de a-i retrage titlul de Principe nepotului sau, Nicolae. continuă pe România Liberă

Care sunt mostenitorii Tronului, dupa excluderea fostului Principe Nicolae

Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt determinate de Normele Organice ale Casei Regale a Romaniei. Astfel, potrivit acestora, Seful actual al Casei Regale a Romaniei este.

Ioan Luca Vlad, consilier al Casei Regale: Principele Nicolae a fost chiar usurat de decizia Regelui Mihai / Sentimentul de antreprenoriat e foarte greu de dezvoltat in cadrul Casei Regale

Nicolae Medforth-Mills este astazi plecat din tara, are un statut privat si nu mai joaca niciun rol public in familia regala, a declarat pentru HotNews. ro consilierul Casei Regale Ioan Luca Vlad. Casa Regala a anuntat ca Regele Mihai i-a retras nepotului sau Nicolae titlul de Principe si l-a exclus din linia de succesiune la tron, de la 1 august. Contactat de HotNews. ro, Ioan Luca Vlad a explicat ca Regele Mihai a luat aceasta decizie, dar el a fost in asentiment cu ea si poate chiar usurat de aceasta decizie. Acesta a precizat ca, din momentul in care va deveni sef al Casei Regale, Principesa Margareta poate modifica linia succesorala.

Consilier al casei regale explica de ce Regele Mihai l-a exclus pe favoritul sau din linia de succesiune la tron: Nepotrivire de idei intre idealurile principelui Nicolae si privatiunile cerute de apartenenta la Casa Regala. Proiectele de ecologie, tiner

Un consilier al Casei Regale a declarat luni pentru Digi24 ca retragerea titlului de Principe al Romaniei nu a fost o pedeapsa pentru Principele Nicolae, iar acesta a fost in asentiment cu Regele Mihai cand suveranul Casei Regale l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Ioan Luca Vlad, consilier privat onorific al familiei regale pe probleme internationale, a spus ca Principele nu s-a adaptat la rigorile cerute de pozitia ocupata.

Consilierul Casei Regale, despre decizia Regelui Mihai I: Nu a fost luata pripit, vine ca o realizare ca Principele Nicolae nu mai putea sa isi joace rolul pe care si l-a asumat in tara pentru ca presupune niste privatiuni, niste restrictii (VIDEO)

Un consilier al Casei Regale explica decizia Regelui Mihai de a-i retrage nepotului sau Nicolae titlul de Principe al Romaniei, excluzandu-l astfel din linia de succesiune. Pentru familia regala nu e o decizie sur.

Fostul principe Nicolae: Pozitia de principe impune un mod de viata pe care-l gasesc dificil

Fostul principe Nicolae anunta ca isi asuma decizia bunicului sau, Regele Mihai I, de a-i retrage titlul si locul in linia de succesiune, afirmand ca pozitia respectiva impune un mod de viata pe care il considera dificil de acceptat si ca se va dedica activitatilor ecologice si caritabile, potrivit unui comunicat emis de Casa Regala.

Fostul principe Nicolae reactioneaza la retragerea titlului sau

Nepotul Regelui Mihai I a transmis, marti, ca isi asuma decizia bunicului sau de a-i retrage titlul de Principe al Romaniei si locul in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Nicolae Mihai Medforth Mills a spus ca titlul si prezenta in linia de succesiune ii impuneau un mod de a-si conduce viata pe care nu l-a putut accepta.

Primul interviu acordat de fostul Principe Nicolae unei publicatii romanesti

Pe 29 februarie 2008, Cotidianul publica primul interviu acordat de Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei, scrie autorul interviului, jurnalistul Marius Cosmeanu. Acum sapte ani, Nicolae spunea ca este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )