Libnet.ro
UNICEF

00:07

Despagubiri de 12 milioane de euro pentru calatori, in 2017, din cauza intarzierilor si anularii curselor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Despagubiri de 12 milioane de euro pentru calatori, in 2017, din cauza intarzierilor si anularii curselor

Peste 42. 000 de pasageri care au calatorit din Romania au fost afectati de intarzieri, anulari si supraincarcari ale curselor, in 2017. Din acest motiv, calatorii ar fi trebuit sa primeasca despagubiri de circa 12 milioane de euro. Zborurile catre. continuă pe Wall-Street Ro

Ropharma vrea sa imprumute 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor existente

Lantul farmaceutic Ropharma vrea sa imprumute maximum 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor la termen existente, subiectul urmand a fi dezbatut in adunarea actionarilor din 15 martie, se arata intr-un raport publicat vineri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Se va relua transplantul de rinichi la Timisoara. Proiect de 1,2 milioane de euro. Au trecut 12 ani de la suspendarea acestor proceduri medicale

Ultimul transplant renal la Timisoara a fost efectuat in anul 2006, pentru ca dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana nu au mai fost respectate conditiile.

Care sunt companiile aeriene cu cele mai multe intarzieri si anulari de zboruri. Despagubiri de milioane de euro pentru pasagerii romani

In 2017, pasagerii companiilor aeriene ar fi trebuit sa primeasca despagubiri in valoare de milioane de euro din cauza intarzierilor sau anularii curselor, iar zborurile catre Turcia detin recordul la aceste capitole.

De la pasiunea sotiei pentru produse naturiste la o afacere online de 1,8 milioane euro

Mihai Bucuroiu este un tanar antreprenor din Brasov care a mizat totul pe retailul online. In urma cu sase ani a pornit de la pasiunea sotiei pentru produsele naturiste si a lansat un magazin online pe aceasta nisa care acum vinde de 1. 8 milioane de euro pe an.

Romania a importat trandafiri de 16,68 milioane euro si a exportat de 13,91 milioane euro. Importurile facute de rusi au fost de 28 milioane de euro

In primele 11 luni ale anului trecut, Romania a importat trandafiri in valoare de 16,68 milioane de euro si a exportat trandafiri in valoare de 13,91 milioane euro, arata datele publicate marti de Eurostat.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 4,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis astazi in teritoriu pozitiv, lichiditatea totala fiind de 23,1 milioane de lei 4,9 milioane de euro).

2,5 milioane de euro pentru 47 de noi firme in cea mai saraca regiune a tarii. Cine poate lua acesti bani

In Regiunea de Nord-Est, considerata cea mai saraca din tara, potrivit Eurostat, va fi lansat un nou proiect european care vizeaza sustinerea mediului antreprenorial.

Alro a inregistrat un profit net preliminar de 318 de milioane de lei, in 2017

Alro simbol bursier ALR), este un producator de aluminiu din Europa Continentala, care a inregistrat un profit net preliminar de 318 de milioane de lei, in 2017, in crestere fata de anul 2016 cand acesta a fost de 67 de milioane de lei, potrivit unui raport financiar al companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DOCUMENT Primaria Sector 1 vrea sa aloce inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Anul trecut a alocat 20 milioane lei

Primaria Sector 1 vrea sa aloce inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare ce se afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu local. In 2017, Primaria Sectorului 1 a alocat 20 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

I-a zis ca ii da 10 euro pentru FIECARE POZA cu ea trimisa. Zis si facut! Ce a primit, de fapt, femeia, intrece orice imaginatie (FOTO)

O tanara a crezut ca da lovitura zilei, si anume, ca va castiga bani frumusei fara prea mult efort. Domnisoara a intrat in jocul unui necunoscut, dupa ce acesta i-a spus ca o recompenseaza cu 10 euro.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )