Libnet.ro
UNICEF

14:30

Despagubiri de 750.000 de dolari pentru o studenta din Romania. Tanara a suferit rani grave in urma unui accident

Antena3 Antena3,
Despagubiri de 750.000 de dolari pentru o studenta din Romania. Tanara a suferit rani grave in urma unui accident

O studenta din Romania va primi o despagubire de 750. 000 de dolari pentru un accident rutier in care a suferit rani grave, in timp ce se afla in Statele Unite. Curtea Suprema a statului Maine a confirmat decizia. continuă pe Antena3

Ponta o felicita pe Alina Gorghiu pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a felicitat-o, joi, pe Alina Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara reprezinta un semn.

Victor Pona: Felicitari Alinei Gorghiu. Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Premierul Victor Ponta i-a transmis felicitari Alinei Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun. Felicitari.

Ucraina vrea sa obtina un ajutor financiar de minim 10 miliarde dolari pentru evitarea default-ului

Ucraina vrea sa obtina un ajutor financiar suplimentar de minim 10 miliarde dolari pentru a evita intrarea in incapacitate de plata, in contextul in care economia se contracta din cauza reducerii.

Dupa esecul tranzactiei cu Astra Asigurari, AXA isi vinde operatiunile din Romania catre Certinvest si SIF Transilvania

AXA a anuntat joi ca a incheiat un acord cu Certinvest si SIF Transilvania pentru vanzarea operatiunilor sale de asigurari de viata si economisire din Romania, parasind astfel piata din Romania. Conform termenilor acordului, Certinvest va achizitiona o participatie de 70% din filiala AXA din Romania - AXA Life Insurance S. , in timp ce SIF Transilvania va achizitiona 30%.

Temele pentru acasa: cate ore petrec elevii cu cele mai bune rezultate la testele PISA facand teme acasa si cat timp le ia elevilor din Romania sa-si faca temele

In toate tarile care participa la studiile PISA, elevii au de facut acasa teme pentru scoala. In Shanghai-China - cel mai performant sistem de educatie din lume, unde elevii sunt cu aproape 3 ani de scolarizare peste majoritatea tarilor OECD - copiii aloca aproximativ 14 ore pe saptamana temelor de acasa. Rezultatul apartine celui mai recent raport al Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), citat de Agerpres. Spre comparatie, elevii din Romania spun ca isi fac temele acasa timp de 7 ore pe saptamana, se arata in raport.

Singurul drum national de pamant din Romania nu va fi asfaltat nici in 2015

Autoritatile au hotarat ca DN 24 Radauti-Manoleasa, singurul drum national de pamant din Romania, sa nu fie asfaltat nici anul viitor. Bani au fost alocati doar pentru expertize, nu si pentru studiul de.

Axa se retrage din Romania. Vinde tot la SAI Certinvest si SIF Transilvania

Grupul francez Axa se retrage de pe piata romaneasca prin vanzarea operatiunilor de asigurari de viata si economisire din Romania catre SAI Certinvest si SIF Transilvania. SAI Certinvest va achizitiona 70% din filiala AXA din Romania, AXA Life Insurance SA, iar SIF Transilvania va cumpara 30%.

Mircea Badea: Eu, cetatean platitor de taxe, astept de la justitia din Romania, care este libera si competenta, niste condamnari

Mircea Badea a declarat, in pasa emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca asteapta de la justitia din Romania, care este libera si competenta condamnari si rezultate concrete, facand referire la.

Business B1 la zi: Primele 50 de companii din Romania au avut o crestere a cifrei de afaceri de 47% fata de 2012 (VIDEO)

Cele mai performante 50 de companii din Romania au avut anul trecut o cifra de afaceri totala de aproape 4 miliarde de euro, cu 47% mai mult fata de 2012, si nicio companie inclusa in clasament nu are afaceri sub.

Francezii de la Axa si-au vandut operatiunile de asigurari de viata si economisire din Romania

Grupul francez Axa a vandut operatiunile de asigurari de viata si economisire din Romania catre SAI Certinvest si SIF Transilvania, retragandu-se astfel de pe piata romaneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )