Libnet.ro
UNICEF

01:05

Despagubiri de peste 19 milioane de lei, acordate pentru 316 exploatatii afectate de pesta porcina

Adevărul Adevărul,
Despagubiri de peste 19 milioane de lei, acordate pentru 316 exploatatii afectate de pesta porcina

Pana la data de 1 februarie, autoritatile din judetul Calarasi au platite despagubiri pentru 316 exploatatii din cele 317 afectate de pesta porcina, in valoare de 19. 440 de lei. continuă pe Adevărul

Supermarketuri amendate cu 19 milioane de euro pentru vanzarea la suprapret a unor produse. Care sunt acestea

Consiliul Concurentei a sanctionat sapte companii active pe piata comercializarii produselor alimentare din Romania 3 retaileri si 4 furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de 87. 336 lei aprox. 18,8 milioane euro).

Consiliul General a alocat 465 milioane lei pentru pentru modernizarea Spitalului Panduri

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 465 milioane lei pentru pentru modernizarea si supraetajarea Spitalului Clinic Prof. Dr. Theodor Burghele de pe Soseaua Panduri, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati joi. Proiectul vizeaza modernizarea si extindere spatii medicale, mansardare si supraetajare, inclusiv Compartiment de Primire Urgenta-Spitalul Theodor Burghele.

Neuroaxis a inregistrat in primul an de activitate o cifra de afaceri de 1,8 milioane lei

Neuroaxis, prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane lei, respectiv 390 mii de euro, la finalul primului an de activitate. Fondatorii clinicii estimeaza ca aceasta cifra se va dubla pana la.

IN PRIMUL AN DE ACTIVITATE: Neuroaxis, cifra de afaceri de 1,8 milioane lei

Neuroaxis, prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane lei, respectiv 390 mii de euro, la finalul primului an de activitate.

PENTRU EXPULZARILE DIN 2006: CEDO condamna Rusia sa plateasca despagubiri de 10 milioane euro

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat Rusia, astazi, sa plateasca despagubiri de 10 milioane euro unor cetateni georgieni.

BUGET 2019 Ministerul Comunicatiilor este pregatit sa plateasca 110 milioane de lei pe licente Microsoft n acest an

Ministerul Comunicatiilor este pregatit sa plateasca 110 milioane lei in acest an pentru achizitionarea, in numele Guvernului, a drepturilor de utilizare a unor produse Microsoft, dupa plati in valoare de peste 536,1 milioane lei efectuate in perioada 2009-2017, potrivit proiectului de buget pe 2019. Contactat de HotNews. ro, Ministrul Alexandru Petrescu a explicat de ce a bugetat aceasta suma si in ce conditii va fi efectuata plata.

Bazinul de inot ultramodern, construit cu 6 milioane de lei, aproape gata. Constructia a fost ridicata la rosu

Un bazin de inot la standarde europene va fi gata in primavara acestui an pe malul Borcei. Investitia, care se ridica la peste 6 milioane de lei, este realizata prin Compania Nationala de Investitii.

Decebal Fagadau: Constanta a pierdut in anul trecut 70 de milioane de lei. Sper ca situatia sa se remedieze

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, a declarat ca in ultimii cinci ani de zile municipiul a inregistrat o scadere a veniturilor din impozitul pe venit si ca anul trecut pierderea suferita la bugetul local a fost de aproximativ 70 de milioane de lei. El a precizat ca AMR a solicitat alocarea unei cote de 60% din impozitul pe venit, 20% sa mearga catre consiliile judetene, iar 20% sa ramana tot la dispozitia autoritatilor locale.

INSPECTIA MUNCII: Amenzi de 4,5 milioane lei pentru nerespectarea legislatiei muncii

Inspectorii de munca au aplicat, in perioada 14 - 25 ianuarie, amenzi in valoare de aproape 4,5 milioane de lei pentru nerespectarea legislatiei muncii, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectiei Muncii.

ADRIAN VOLINTIRU, DIRECTOR GENERAL: Romgaz are inmagazinate peste 700 milioane metri cubi de gaze

Romgaz are inmagazinate, in depozitele din toata tara, peste 700 de milioane de metri cubi de gaze naturale, ne-a spus Adrian Volintiru, directorul general al companiei. Domnia sa ne-a precizat ca Romgaz este pregatita sa depaseasca sezonul de iarna, precizand: Obligatia de inmagazinare, pe care am respectat-o, a fost de 1,7 miliarde metri cubi de gaze. Din cate stiu eu, chiar au fost depasite conditiile de inmagazinare stabilite de ANRE, pentru ca, la un moment dat, ajunseseram la 1,9 miliarde metri cubi de gaze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )