Libnet.ro
UNICEF

21:45

De ce se DESPARTE Lavinia Parva de Stefan Banica Jr.: NOI amanunte TERIBILE ies la iveala...

B1 B1,
De ce se DESPARTE Lavinia Parva de Stefan Banica Jr.: NOI amanunte TERIBILE ies la iveala...

Tot mai multe zvonuri indica o despartire a cuplului Lavinia Parva - Stefan Banica Jr. Dar sunt acestea adevarate? Artista a povestit ce se intampla in spatele camerelor. Sa stii ca suntem. continuă pe B1

O pierdere IMENSA! Stefan Banica Jr., DISTRUS DE DURERE: Dumnezeu sa te odihneasca in pace...

Este o zi trista pentru Stefan Banica Jr. Acum 23 de ani, tatal sau pleca dintre noi. Stefan Banica Senior a fost unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut Romania. A realizat un cuplu comic alaturi .

Incredibil! Ce a decis sa faca Stefan Banica Jr. pentru 20.000 de dolari. Fanii au ramas fara cuvinte...

La toamna, Stefan Banica Jr. va traversa pentru prima oara Oceanul pentru a concerta. Artistul a fost convins sa bata acest drum lung de suma generoasa ce i s-a oferit: aproape 20. 000 de dolari canadieni! Pe.

LAVINIA PARVA, surprinsa intr-o ipostaza care iti da fiori, la prima ora a diminetii: Cum a reactionat Stefan Banica Jr... (FOTO)

Lavinia Parva s-a fotografiat la prima ora, in timp ce isi bea cafeaua si era complet nemachiata. Fanii au apreciat fotografia si naturaletea cantaretei si iubitei lui Stefan.

Se intampla iar? Lavinia Parva ii FURA partenerul Andreei Marin! Detalii EXPLOZIVE!

Mai nou, Lavinia Parva face bani si din prezentarea de evenimente, domeniu in care Andreea Marin activeaza de ani buni. Mai mult, Lavinia a ajuns sa prezinte chiar alaturi de Cove, fostul asistent al Zanei,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )