Libnet.ro
UNICEF

05:45

Despre cazul fetei violate din Vaslui si implicatiile la nivel social, la Adevarul live de la 15:00

Adevărul Adevărul,
Despre cazul fetei violate din Vaslui si implicatiile la nivel social, la Adevarul live de la 15:00

Astazi, la Adevarul live de la 15:00 vom discuta impreuna cu bloggerii adevarul. ro Roxana Dumitrache, Oana Baluta si Andreea Molocea, despre implicatiile cazului de viol din Vaslui atat pentru victima cat si implicatiile pe care le are la nivelul intregii societati romanesti. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, despre cazul fetei violate din Vaslui: Justitia din Romania este oribila

Realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat, luni, reactia procurorilor in cazul fetei violate din Vaslui.

Judecatorul Danilet, despre cazul fetei violate din Vaslui: Petitiile nu au forta juridica

Judecatorul Vasilica Danilet le transmite celor peste 60. 000 de romani revoltati de lasarea in libertate a celor sapte tineri acuzati ca au violat o fata din Vaslui ca o petitie nu are valoare.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

Ministrul Justitiei, prima reactie in cazul fetei violate din Vaslui: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei a avut prima reactie in cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Justitia se face in sala de judecata, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit sa comenteze mai mult pe.

Reactii dezgustatoare in cazul fetei violate din Vaslui. Va spun sincer ca am plans cand i-a arestat

Cazul elevei violate din Valeni imparte comunitatea in doua tabere. Unii sunt revoltati de faptul ca cei sapte tineri acuzati de viol au fost lasati in libertate. Altii considera ca acestia au facut o.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentaliate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentalitate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Isterie mediatica: Patriarhul Daniel si Carmen Iohannis, somati sa ia pozitie in scandalul fetei violate din Vaslui. Dana Grecu ii cere sotiei presedintelui sa fie far care sa ghideze natia

Isteria mediatica in cazul scandalul fetei violate din Vaslui atinge dimensiuni neasteptate. Personaje care nu au nici o legatura cu subiectul sunt somate public sa faca declaratii. Ziarul Adevarul se intreaba retoric De ce tace Patriarhul Danut?, in timp ce Dana Grecu moderatoare Antena 3) ii cere lui Carmen Iohannis sa fie un far care ar putea ghida o natie spre decenta si dreptate.

O cantareata la moda, revoltata in cazul fetei violate din Vaslui

Dezamagita de judecatorii care i-au lasat in libertatea pe cei sapte tineri care au violat o fata ore in sir, pana la lesin, Sylvia a scris un mesaj transant pe pagina ei de Facebook, scrie.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )